_
Addig nyújtózkodj, ameddig tudsz!
  • 2010. okt. 01.
  • 1208
  • 6
  • 20
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Nyújtás, melegítés kézilabda mérkőzés előtt.
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 90mm
Rekesz: f/5.3
Zársebesség: 1/160
ISO: 1600
Készült: 2010. szept. 11. 17:31
Kevesebb
Több

anna schwelung   2010. október 02.

...remélem a kis kapitány látja, milyen is az a bizonyos tompa...:-)

klimati   2010. október 02.

nem véletlenül írtam,,hogy nagyon jóóó..:) Ez lett a képernyővédőm...:) Ezzel a bizonyos tompával is érzékenyen bántál..én biztos ,hogy nem lettem volna ennyire érzékeny...:) max. fele..:)))

anna schwelung   2010. október 02.

...ennek örülök!...ha ezt gondoltam volna, akkor magam elé, a pályára helyezem a gépet!...mivel viszonylag kevéssé megvilágított csarnok, egy profi sportfotós javasolta a beállításokat, azzal, hogy Ő is ezt használja. Legközelebb majd kissé érzéketlenebb leszek:-)

klimati   2010. október 02.

látod...így lehet jól tanulni...átadjuk a tudást egymásnak, a profitól eljutott hozzám is...most már én is lehet elérzékenyülök jobban..:)
Bár ...azért a géptípust is figyelembe kell venni...mert a Te gépeden a magasabb ISO sem okoz zavaró zajt. Ezt megnézem...ez rémlik..:)

anna schwelung   2010. október 02.

...akitől a tippet kaptam, ugyanezt a típust használja, csak Ő szakember...én pedig hályogkovács módjára űzöm az ipart!...róla van szó: http://v-man.hu/

klimati   2010. október 02.

mentettem az oldalt...megnézem csak lassú a net, vidéken vagyok..:)))

klimati   2010. október 03.

Ahogy Torgyán doki mondaná: Megkérem a tisztelt Kapitány urat, hogy ne emlegesse Lenin elvtársat Náncsi néninek, hisz ahogy önök is látják kérem szépen,,,a lényeg, a "tompa" benne van a képben..illetve a nadrágban. A többi dolog pedig nem akadálya a nyújtózkodásnak.

anna schwelung   2010. október 04.

Norbikapitány:...gondolom látod, hogy néhanapján kommenteléssel töltöm a kevéske kis szabadidőt.... amit Ti pasik jobbára inkább kétes lebujokban iszogatva múlattok!....és a klimati pedig ne monnyon le, Te rusnya képű szárazföldi martalóc!...Ő legalább védelmezi a gyenge nőket!

anna schwelung   2010. október 04.

klimati: ...rövidesen audienciát kérek a Tiberis túlpartján lakozó német egyházfitól... kérem közbenjárást, hogy klimati legyen a gyenge nők védőszentje:-)

anna schwelung   2010. október 04.

Norbikapitány: ..egyébként se monnyál nekem semmit a szabadidőről!!...most tudatosult bennem, hogy 30 éve budapesti lakos lévén mehetek lakcímkártyát csináltatni, mert csak mától főváros, a főváros::-(( ...:-))))))...biztos sok időt vesz majd el az okmányirodába járás!

klimati   2010. október 04.

köszönöm....:) most nőnek a jó meleg szárnyaim...sokan aláférnek,,,majd Norbit pedig megkérjük egy csoportkép készítésére...:)

anna schwelung   2010. október 05.

...ezekre a meleg szárnyakra rövidesen szükség lesz a hideg miatt...a későbbi havazás esetén viszont kifejezetten jól jön a gumikerekű járgány helyett:-)

distance   2011. február 20.

Ez a kislany aztan nagyon jol kilazitotta magat.
Gyonyoru felvétel.

anna schwelung   2011. február 22.

Norbikapitány: csak olvasd az előző sorokat...az óceán túloldalán is gyönyörűséget okoz munkásságom e remekműve:-))

distance   2011. március 20.

Hat bizony ez igy is van. Nagyon klassz felvétel és azthiszem ha William herceg ezt latna akkor azonnal megszakittana az eljegyzését az ugynevezett Kate-el azaz jovendobeli feleségével. :-)))

anna schwelung   2011. március 23.

distance: ...hahaha...úgy gondolom, varrás mentén még nem reped:-))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban