_
Visszavágó - El a kezekkel a tanárainktól!
  • 2022. okt. 14.
  • 84
  • 2
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

frangipani   2022. október 15.

Örülök, hogy a fiatalság kiment az utcára, és kiáll a jövőéért. Talán elindul valami ebben a birka országban, ahol cél az oktatás szétverése, az agymosásra alkalmas tanulatlan réteg "kinevelése".
Remélem a történelem megismétli önmagát, hisz mindig a fiatalság robbantotta ki a forradalmakat.

Hermi   2022. október 22.

Pont ez jutott eszembe nekem is Frangipani. A fiammal beszélgettünk a tüntetésekről és akkor meséltem neki, hogy a fiatalok elégelték meg először legutóbb is az élhetetlen körülményeket.

frangipani   2022. október 22.

A baj csak az, hogy fiatal korában királyunk is forradalmár volt, teljesen másról szónokolt mint most, azóta 180 fokos fordulatot vett. Sok embert megrészegít a hatalom...

Hermi   2022. október 22.

Ez igaz... Bár az ember alapvető, a neveltetéséből adódó jelleme is sokat jelent adott esetben.

anna schwelung   2022. október 22.

Nagy élmény volt velük tartani több órán és sok kilométeren át.
Szívesen tettem, bár tudom, hogy emiatt semmi sem változik. Senkinek sem lenne jó egy megismételt ifjúsági forradalom, bár manapság már nem lehetne minden tudatlan kiscsávó kezében fegyver, és nagyéban sem, mert nincs.
...inkább jó lenne megérni a felcsúti gumicsizmás bírósági tárgyaláson részt venni a Hősök terén, ahová bűnjelként vinném a mostani inzultációs levelét.
Milliárd forintok égetését lehet látni az utcán (elsősorban busz-és villamosmegállók üvegein) a bombás plakátjai révén. ...ha nem csukott szemmel jársz, beég a retinádba :-(

frangipani   2022. október 23.

Az a bombás plakát igencsak kiverte a biztosítékomat.

Kedvencnek jelölték
Albumokban