_
A pasaréti virágárus pár szobránál...
  • 2022. aug. 26.
  • 220
  • 7
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D3300
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/500
ISO: 320
Készült: 2022. aug. 26. 10:58
Kevesebb
Több

anna schwelung   2022. augusztus 28.

Egyelőre egy indafotós társunk fotóját küldöm csak. De a története baromi érdekes! A délelőtti fotók egy része sajnos ellenfényesek (sejtem, hogy sokat szenvedsz emiatt a délutáni balatoni fotóiddal)
de itt nem is a látvány a lényeg.
...percre egyidőben voltam ott ati51-el, akivel nem ismerjük egymást, viszont Fradi szurkoló, sokszor kommentel Ő is az FTC női kézilabda fórumon és itt is publikál. Tudom, hogy mozgássérült, emiatt meccsekre sem jár már, helyette fotózni megy, amint lehetséges.
Fotóján láthatod a babakocsit, amelyik a kisfiú 3 hónapos húgáé (a hölgytől megkérdeztem, jöhet-e ide a kép). Én a babakocsi mellett állva fotóztam anyát, fiát, szobrot, miközben Ati51 a túloldalról mesterkedett.
Megbeszéltem vele a képek alatt, hiszen a helyszínen ezt nem tudhattam, (csak itthon az időadatokból) viszont totál emlékszünk egymásra. Régebben sok olyan témánál voltam "együtt" indásokkal, 30-40 perc eltéréssel :-) :-)

anna schwelung   2022. augusztus 28.

Egyébként szerintem közelről nehezen fotózható, bár sokaknak van hozzá technikája, érzéke, nekem nem ment. Talán az ellenfény miatt is..
Igen ortopéd feje van a párnak, valószínűleg a művész inkább a teret akarta kidomborítani, ahol a virágos bódé állt.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban