_
Harmadik félidő...
  • 2022. ápr. 14.
  • 384
  • 10
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Hermi   2022. április 15.

Félelmetes, hogy az agresszió hogyan eszi be magát a sportba is! Talán némelyik embernek leföldelve kellene közlekednie, hogy a feszültségét le tudja vezetni...

anna schwelung   2022. április 15.

Hermi: Ez megint ütős szöveg volt! ;)
Nem tudom mennyire vagy képben, tudni kell, hogy a milliárdokkal kitömött Győr 19 játékosából 12 külföldi (mégpedig a világ legjobbjai), egy spanyol edzővel. Nincsenek hozzászokva a szoros meccsekhez, vagy éppen a vereséghez.
Jelen esetben már a sokadik esetben Fradinak meg nem adott hetes és kiállítás ellen tiltakozott az edző a bíróknál ... továbbá felrótta a bírónak, hogy egymás után 3 FTC támadásnál sípolt a nézőtérről egy győri szurkoló amikor, leálltak a játékosok, bírónak hitték a jelzést. Ekkor a spanyol edző közel jött és gúnyos vigyorral beszólt, játék közben már sokadszor. ...aztán kitört a téboly.
Ezen a meccsen múlt a bajnoki cím, ha 6-al nyer a Fradi, bajnok, de a körülmények miatt csak +5 lett a vége. A bajnoki cím nem csupán presztízskérdés, nagy pénzzel jár, főleg, hogy alanyi jogon indulhat a nemzetközi meccseken, ami szintén komoly összeget jelent.

anna schwelung   2022. április 15.

A negyedik szurkolói sípszónál közbenjárásunkra sikerült megállapítani a tettest, a sípját elvette a versenybíró, a csalót nem vitték ki a teremből, csak jkv. készült, ami alapján megbüntetik a Győrt. ...de mindez nem változtat az eredményen, a 3 illetve 4 befejezetlen akción.
A tettes jól látható a fotómon, anna vízjegye fölött:

Hermi   2022. április 16.

A kézilabda soha nem a kisasszonyok sportja volt, nagyon kemény női harcok! Ha pedig még az agyonpénzelt gárda gúnyos edzői beszólásokkal is lélektani hadviselést vív, plusz a rendezők tehetetlensége (vajon honnan kapják a pénzüket...???) a játék tisztaságát, sportszerűségét meghekkelő nézővel szemben, valóban dühös indulatokat válthat ki. Vajon a kézilabdaszövetség miért nem mer fellépni az ilyen nyilvánvaló sportszerűtlenség ellen...???

anna schwelung   2022. április 17.

Hermi: Mindmegannyi megválaszolatlan kérdés.
...a rendezőket a házigazda szerződteti és fizeti.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban