_
Maradj otthon. Maradj türelmes.
  • 2020. márc. 23.
  • 347
  • 26
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D3300
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/5.3
Zársebesség: 1/80
ISO: 200
Készült: 2020. márc. 23. 15:41
Kevesebb
Több

nevetnijo   2020. március 23.

Remek fotó! Csak az a baj, hogy még mindig nem veszik komolyan ezt a járványt. :(

frangipani   2020. március 23.

Nagyon jó fotó!!! Az a baj, hogy az üzenetét sem kormányzati, sem állampolgári szinten nem veszik komolyan.

Mádai Gizella   2020. március 23.

Nem csupán a sokat emlegetett idősek. Nekem tértivevényes levélről értesítés volt bedobva (holott persze itthon vagyok), napok óta tűnődöm mi legyen, majd a párom elhozza, ő ellenáll mindennek :)

Hermi   2020. március 24.

Egy szép szemű aktivista:)

anna schwelung   2020. március 26.

Kapucniban, maszkba öltözve, nagy köteg (fotós szempontból szemrevaló felhívással) újsággal érkezett. Lekiáltottam megengedi, hogy lefotózzam a küldeménnyel? Igent mondott, levette a kapucnit, mosolygott, majd vigyázzon magára felszólítással búcsúzott, miként én is.
Amikor feltöltöttem lakóhelyem, kerületem fb oldalára, visszaértesítést kaptam, hogy Ő a körzetem önkormányzati képviselője. uuuuh, nem ismertem fel, mert eddig csak szép hosszú hajú fényképeit láttam, ennyire nem is volt beöltözve. Pedig ősszel bírta a szavazatomat és a 17 fős képviselő testület 16 tagjával együtt Ő is ellenzéki politikus.
Elődjét egyszerűen csak Columbonénak hívtuk, mert ciklusain keresztül nem írt, nem jelent meg csak a fogadóóráin (talán) nem történt semmi a "működése" idején. A képen látható hölgy ősz óta igen sok hasznosat tett a lakók érdekében.

Mádai Gizella   2020. március 26.

Anna, jó,hogy leírtad, ilyen is van szép számmal, hátha ragad a jó a példa...Én nem láttam még mifelénk hasonlót, nem rosszabbak az emberek erre sem, csak még eddig nem jutottak. Nekem mindegy már milyen színű, ha jót tesz. Más kérdés melyikből mennyit látni..

Hermi   2020. március 26.

Gratulálok anna, azt hiszem, jól választottatok!

anna schwelung   2020. április 08.

Egy kis kiegészítés: a hölgy ma délután nyílt levelet intézett a lakókhoz a lakótelep FB. oldalán. Ugyanis korhatár miatt két hete a gyógyszertár bezárt :-( :-(
Megjegyzem, ez egy 9.000 fős lakóhely, 2 képviselővel!
"Kedves Őrmezei Lakók!
R....al egyeztettünk gyógyszer kiváltás ügyben és a következőben maradtunk:
aki az érdi gyógyszertárból rendeli a gyógyszerét és ezzel kapcsolatban kér segítséget,R...nak jelezze, aki viszont az önkormányzaton keresztül szeretné megoldani ezt, a .....-os központi telefonszámon jelezze. Utóbbi esetben én kapom meg minden nap végén összesítve a leadott igényeket. Ha papíros recept van házhoz megyek érte, ha felhőbe tölti fel az orvos, akkor pedig a megadott TAJ szám alapján tudom kiváltani.
Most nagyon veszélyes az egészségükre nézve elhagyni az otthonukat, ezért kérem, hogy éljenek a lehetőséggel és vegyék igénybe a segítségemet!

Üdvözlettel, B.Szilvia "
Az embernek összeszorul a torka, könnybe lábad a szeme.
Ezért is másoltam be Nektek!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban