_
Macskafogó - lehullt a lepel
  • 2019. dec. 16.
  • 547
  • 20
  • 22
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Hermi   2019. december 16.

Lelepleződtek a macskák!:-D

frangipani   2019. december 16.

Szuper az is, ahogy a színek tükröződnek az erkélyek üvegjeiben. :-)

anna schwelung   2019. december 16.

Hermi: Le bizony! ...de akkor sajnos nem voltam jelen. :-( Hetedike volt a tervezett nap, de sem akkor, sem a későbbiekben nem történt, pedig minden nap ott voltam.
'oszt pénteken, amikor egyéb dolga volt a halandónak, leszerelték az állványokat.

anna schwelung   2019. december 16.

Somogyi Erzsébet: A legszebb, legnagyobb festmény a 16 emeletes toronyházon.
A mérete miatt nem is tudtam teljes egészében megörökíteni, pedig a szomszéd vegyesboltból kért műanyag fólián hanyatt fekve fotóztam...
Állókép is készült, de itt az indán csak a fekvő formátumú kép érvényesül. A fészbukon szuper a teljes festményt ábrázoló álló kép.
https://www.facebook.com/185505472356498/photos/a.185876512319394/293602631546781/?type=3&theater

anna schwelung   2019. december 16.

frangipani: Köszönöm! ...most, hogy írtad, már látom én is. Pedig ma délelőtt jó párszor megnéztem a házat szemből, oldalról, távolról, stb...

Hermi   2019. december 16.

Anna: A fészbukon nem szuper, hanem csúcsszuper fotód van!!!:-)

anna schwelung   2019. december 16.

Hermi: Köszönöm! Örülök, hogy láttad "kívülállóként" is! Nem sejtettem, hogy nem regisztrált is láthatja...

frangipani   2019. december 16.

Csatlakozom Hermihez, szenzációs a fércbukos fotó!!! Kívülállóként a képek megnézhetőek (kivéve ha nem tiltod le ezt az opciót, kérlek ne tedd! :-)), csak hozzászólni nem lehet.

Hermi   2019. december 16.

Anna: Bizony, én is bekukucskáltam, mint Frangipani, ámuldozni lehet, csak "beleszólni" nem:-)
Gyönyörű a gyűjteményed!!

anna schwelung   2019. december 16.

Köszönöm Hermi és frangipani!
Nagyon érdekes, hogy az állóképes fotót a fészbuk nézhetővé tette, nem látszik hogy keskeny álló formátumú!
A többivel együtt hasonló módon az indára feltöltöttem ugyanazt és mellé a még állványozott állót, de keskenységük miatt szerintem nem volt mutatós, így azonnal töröltem is.

Hermi   2019. december 16.

Nem értek hozzá, de lehet, hogy a fészbuk az eredeti fotóhoz igazítja a kép méretét, az Indán meg van egy keret, amin belül a képet igazítja a helyhez... Lehet, hogy butaságot mondtam...

frangipani   2019. december 17.

Hermi, nagyon logikus amit írsz.

Lányok, azért egyet nem értek. Az Inda egy kimondottan fotós oldal, a fészbuknak pedig nem ez az elsődleges profilja. Akkor hogy lehet, hogy ott jobban érvényesül Anna szóbanforgó fotója????

Hermi   2019. december 17.

Frangipani: Köszönöm, lehet, hogy igaz, amit írtam.
A fejlesztések viszont nem egyformán fontosak a két oldalt tekintve! Az Inda szerintem a megjelenése óta nem költött rá, jellemzően csak tűzoltás folyik, az sem megfelelően, életben tartják, de biztosan nem hoz nagy profitot. Ezért nem is foglalkoznak a fejlesztéssel, szinte csak tárolják a fotókat, az eredetileg megálmodott formátumban.
A fészbuk viszont jó hasznot hoz nem feltétlenül a fotókkal, de tudják, ha egyszerűen és nagyszerűen lehet rajta fotókat is tárolni, megosztani, akkor még többen fognak rákattanni! Nem beszélve arról, hogy sokkal nagyobb cég, sokkal több munkatárssal, sokkal több nyereséggel, ami igazi hajtóerő!
Az Indánál pedig...

frangipani   2019. december 17.

Hermi: szerintem nagyon jól rátapintottál a lényegre. Valóban az egész világot a profit irányítja. A világszerte népszerű, több millió taggal rendelkező fészbukhoz képest mi kismiskák sem vagyunk. Nem is értem, hogy az Inda miből tartja fenn magát...

Hermi   2019. december 17.

Ezt bizony én sem tudom....

Hermi   2019. december 20.

Gratulálok az értő hozzászólóknak...
Volt a választások előtt egy reklámsorozat, amiben hasonló szinten lévő embereket mutattak be. Az volt a konklúzió, hogy mindenki menjen el szavazni, mert "ezek" biztosan elmennek, helyettünk is voksoknak. Valamiért ez jutott eszembe a cikkről..........

frangipani   2019. december 20.

A véleményem egyetlen szóval kifejezhető: döbbenet.
Sajnos nem láthattam élőben a falfestéseket, de nektek köszönhetően csodálhatom őket. Szívet melengető, ráadásul profi munka. Le a kalappal mind az ötletgazda, mind a kivitelezők előtt.
Ha ott élnék nagyon örülnék neki, hogy megtörik a szürke monotóniát, vidámságot és szó szerint színeket csempésznek a szürkeségbe, élhetőbbé téve a környéket.
Nemzetünk polgárai ismét nem hazudtolták meg magukat, újra és újra be kell látnom, hogy ilyen közgondolkodás (köznemgondolkodás) mellett itt esély sincs egy jobb világra, sőt...

Hermi: nagyon jó párhuzamot állítottál a választási példáddal.

Hermi   2019. december 20.

Köszönöm Frangipani, elég baj, hogy jó a párhuzam...:-(

Amúgy tökéletesen egyezik a véleményünk.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban