_
Forr a bor
  • 2017. febr. 11.
  • 387
  • 17
  • 10
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/500
ISO: 160
Készült: 2017. febr. 11. 11:46
Kevesebb
Több

Somogyi Erzsébet   2017. február 11.

Mennyivel finomabb volt az étel, ami sparhelten főtt, s nem utolsó sorban még a konyha is bemelegedett tőle.

anna schwelung   2017. február 11.

Bizony Erzsébet! gyerekkoromban nálunk is ilyen üzemelt. Még ma is érzem a sült krumpli illatát. Nagymamám a tetején laskát sütött...

anna schwelung   2017. február 11.

A Mangalica fesztiválon minden éveben megjelenek,ebben az albumban vannak róla a fotóim.
Így most a vele párhuzamosan rendezett halfesztiválon voltam, de mivel mindig, mindenhol ugyanazok a standok vannak, inkább a Műjégpályán bámészkodtam.
http://budapest.varosom.hu/programok/fesztivalok/V-Budapesti-Halfesztival.html

Somogyi Erzsébet   2017. február 11.

Közben láttam, hogy halfesztivált is rendeztek.
Nekem ott a csokis stand tetszett volna halfesztivál ide, vagy oda! :)

Hermi   2017. február 11.

Műjégpálya ide, vagy oda, azért a kaják között is megtaláltad a leghívogatóbb standot!:-D

anna schwelung   2017. február 11.

Erzsébet: Nagyon klassz halízesítésű mogyorós csokit majszoltak a stand előtt sorban állók :-)

anna schwelung   2017. február 11.

Hermi: Valamivel el kellett űznöm szervezetemből a műjég mellett begyűjtött hideget....

Somogyi Erzsébet   2017. február 11.

anna, el tudom képzelni, mert épp minap hallottam, hogy milyen és hányfajta egyedi ízesítésű csokit készítenek.
Hát nem tudom, én maradok a hagyományosnál.

Hermi   2017. február 12.

Anna: Igazad van, jobb, mint az antibiotikum...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban