_
Jégzajlás
  • 2017. jan. 10.
  • 838
  • 40
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

anna schwelung   2017. január 11.

Nagy Karolina - Hermi - H1N1:
Örülök, hogy tetszik! Ezért érdemes volt felcaplatni a sok lépcsőn.

Hermi   2017. január 11.

Anna: Persze, hogy érdemes volt! Főleg, hogy neked a lépcsőn caplatás orvosi vényre fel is van írva!:-))

Hermi   2017. január 11.

Na ugye, hogy nincs is panaszra okod!?! Meg a levegő is frissebb volt:-)

anna schwelung   2017. január 13.

Örülök, hogy tetszik magocilla! ....a Te kedvedért is érdemes volt lépcsőznöm a hegyen.

Hermi   2017. január 13.

Anna: A drónos videó valóban szép, de a tiéd jobban tetszik, emberközelibb. Abban nem tetszik a felgyorsítással való hatásfokozás, bár tény, hogy nagyobb területet be tudott mutatni. Nem udvariaskodok (miért tenném?), ez a véleményem. A tiéd mögött látom a fotóst, a drónoson csak tátom a számat, mintha tv-t néznék.

anna schwelung   2017. január 13.

Hermi: Látod ez a különbség! Számomra éppen a "csík húzás" volt az egyik tetszetős elem. Drónt már bizonyára nem fogok használni, de érzem, ez a jövő útja a fotózásban, filmezésben, hiszen számunkra elérhetetlen helyekről készülhetnek felvételek.
Viszont mindenképpen köszi a véleményed és szerencséd, hogy csak képletesen látod a fotóst a képem mögött. Nem olyan fotogén, mint a Szabadság-híd.

anna schwelung   2017. január 13.

Karolina: Örülök!A készítő videóját láthatod mennyien látták, míg az azt átvevő BBC oldalán 3.100 ezer a látogatottsága.

Hermi   2017. január 13.

Így ismeretlenül mindenkinek kialakul egy kép a fejében a fotóstársakról, hát én is így láttam a fotóst a videód mögött:-DD Lehet, hogy nagy hatással lesz a közeljövőben már a drón az információk átadására, a videókra, fotózásra, de abban reménykedem, hogy a fotózni szerető emberek is megmaradnak és továbbra is a saját látószögükből mutatják meg a világot. Az is a valóság, de néha mégis meghökkentő a másik társunk nézőpontja, ilyenkor van az, hogy: ezt én hogy-hogy nem láttam meg? A visszalévő életemet ilyen fotók között szeretném leélni.

anna schwelung   2017. január 13.

Nagyrészt egyetértünk!
Én sem tudom elképzelni, hogy viszek magammal a futóversenyre egy ilyen cájgot, 'oszt röptetem, mert azzal elvész maga a varázs.
A magam részéről igyekszem majd továbbra is a megszokottakat feltölteni, bár biztos lesz köztük szokatlan is :-))

Hermi   2017. január 14.

Örülök neki, hogy így látod! A fotózás kétszer is izgi, egyszer nekünk, akik rátalálunk a pillanatra és kattintunk, másodszor pedig akkor, amikor megmutatjuk és várjuk a reakciókat:) De erről drón-fényképezőgép témáról még sokat lehetne eszmét futtatni, nincs is itt annyi hely:-D Szerintem mindenki használja azt, amit szeretne:-)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban