_
A maratonfutó magányossága
  • 2016. jan. 18.
  • 1298
  • 17
  • 33
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A fotó bal felső sarkában takarásban van a 6 km., melyen a versenyző rövidesen 3x halad át, vagyis még 3 km. a célig! Az akarat diadala: http://zuzmara-megcsinaltam.blog.hu/2016/01/28/zuzmara...

anna schwelung   2016. január 18.

21 kilométert 2:50 perc alatt tette meg a helyenként jeges, havas, néhol latyakos területen fagypont körüli hőmérsékleten...

Hermi   2016. január 18.

Gratulálok neki a teljesítményhez, ebből is látszik, hogy nem csak az ideális alkatúak képesek nagy dolgokat véghezvinni!

Hermi   2016. január 20.

Végül is ülhetett volna egy tál chips mellett a TV előtt is... De inkább kimozdult, le a kalappal!

Hermi   2016. január 21.

Akkor egy tál új közétkeztetési törvénnyel az ölében...

Hermi   2016. január 21.

Nem én találtam ki sem a törvényt, sem az eszement benne foglaltakat...

anna schwelung   2016. január 25.

Unokám is tudna mesélni a törvényhozó bácsiknak a napi megvalósításról...

Hermi   2016. január 25.

Bocs, bunkó leszek: de ő, ők ott senkit nem érdekelnek....

Hermi   2016. január 25.

Nos, ettől még nem jobb a helyzet... Jobb lenne, ha csak én lennék bunkó, ők meg a szakértelem csúcsán állnának...:-(

palhaziedit   2016. január 28.

Köszönöm. én vagyok a képen, bár magányosnak nem éreztem magam és ennek a Félmaratonnak egy hosszabb lélegzetvételű sztorija van, amit lehet lassan megírok :-)

anna schwelung   2016. január 28.

Köszönöm az észrevételt! ...és egyben gratulálok a teljesítményedhez. Melynél már volt jobb is, mint olvashattam a Zúzmara fb. oldalon.

palhaziedit   2016. január 28.

Nem kritikai észrevétel volt, a kép címe aranyos és tényleg illik a képhez :-) egyébként köszönöm és a kedves szavakat is :-)

Hermi   2016. január 28.

Kedves Edit: gratulálok az eredményedhez, még akkor is, ha esetleg volt jobb! Mivel nem vagyok fenn a fb-on, nem ismerhettelek meg jobban, de ez a kép meggyőzött, hogy nagyszerű ember vagy!! Üdvözöllek!

palhaziedit   2016. január 28.

Kedves Hermi! Nagyon köszönöm. Most már ide is beregisztráltam, sőt sikerült megírnom a Zúzmaráról a blogomat, ha érdekel ide másolom a linkjét: http://zuzmara-megcsinaltam.blog.hu/
Ebből talán kiderül miért is volt ez életem egyik legnehezebb félmaratonja :-)

anna schwelung   2016. január 28.

Idézet a blogból:"...lassan a 6 kilis táblához érek, már csak egy nagyon kicsi van hátra, már mindjárt beérek. Tudom már alig néhányan vagyunk a pályán, de nem ez számít. Az számít, hogy megcsinálom...."
A fotó (bal felső sarokban a 6 km. tábla) abban a pillanatban készült, amikor ezek a gondolatok fogalmazódtak meg benned!
Köszönöm a blogbejegyzést! Van rólad másik fotó is, melyhez szívesen csatolnám ezt az önvallomást a fotelszurkolók részére okulásképpen, hogy vasakarattal mindent meg lehet csinálni.
Mivel a címet "aranyosnak" tartod, már nem is változtatnék rajta, hiszen amit szerettem volna vele ábrázolni (zord időjárás, veszélyes pálya, színkontraszt, 1 futó a kétezerből, "Fuss te is" felirat)minden a képen van.

Hermi   2016. január 28.

Kedves Edit!! Nem hordok kalapot, de a világ összes kalapját megemelem előtted, igen, MEGCSINÁLTAD, remek hölgy vagy!! Csak gratulálni tudok, a "korlátozó tényezők" ellenére végigmentél, nem adtad fel!!! De kérlek, a következő futásig tényleg várd ki a gyógyulást, a párod pedig remek ember!!
Bocs, hogy beleszóltam Annával folytatott beszélgetésetekbe, de mivel vele ejtettünk pár szót az ő képéről, úgy éreztem, hogy szólnom kell...
Mielőbbi teljes gyógyulást és hajrá a következő futáson!!!

anna schwelung   2016. január 28.

Hermi: Dehogy szóltál bele a beszélgetésbe! Hiszen a fotó alatt már váltottunk szót közel sem ideális feltételek közötti versenyről, egymás közt gratuláltunk Edit eredményéhez.
Sajnos kevesen olvassák a fotók alatti kommenteket,de erről mi már váltottunk szót néhányszor. Azért kértem Editet, hogy használhassam a blogot az alábbi fotóhoz, ahol Szilvio arcán látszik a körülmények okozta gyötrelem. Aki 2:49:11 alatt szintén teljesítette a félmaratont. Továbbá egy másik, feltöltésre váró zúzmarás fotóhoz szeretném mellékelni az igen tanulságos önvallomást. Ez a fajta tömegsport nemcsak az UFOK-ról szól, hanem valamennyi résztvevőről, aki versenyről versenyre megméretteti magát, elsősorban a saját adottságaihoz, az előző eredményeihez viszonyítva.

Hermi   2016. január 28.

Anna: Nagyon jó ötletnek tartom, hogy más fotók alatt is megjelenjen Edit írása, hiszen hasonló képek láttán sokan csak nyomnak egy szívecskét és továbblapoznak... sokaknak nem ér el a tudatig, hogy mennyi küzdelem, akarat és életigenlés van az arcokon, az izmokban és a tudatban...
Szilvió arcán valóban emberi kínok és érzések vannak, így ketten pedig nagyszerű példaképek lehetnének a fotelben ülőknek! Mégis nekivágnak, mégis megcsinálják!!!

anna schwelung   2016. január 28.

palhaziedit: A Zúzmarás albumom - mint valamennyi maratonos, vivicittás is - fotóin keresztül szeretném megismertetni az indafotósokkal, rajtuk keresztül a nagy nyilvánossággal milyen körülmények közt teljesítik a távot.
Ezért keresem mindig a kedves őrülteket, akik a maratoni távot rubik kockaként, vagy bányamentő felszereléssel, babakocsival teljesítik, netán nászútján teljesíti a távot. Továbbá azokat a sportolókat, akik a többséghez képest eltérő adottságokkal rendelkeznek, és mégis teljesítik a maguk elé tűzött célt.





Hermi   2016. január 28.

Anna: :-)) Köszönöm, ebből is látszik, hogy nagyon figyeltél és minden körben fotóztál!:-D Hajrá Edit!!

Somogyi Erzsébet   2016. október 14.

Valóban le a kalappal Edit előtt.
Gratulálok és jó egészséget kívánok a további futáshoz!

anna schwelung   2016. október 15.

Erzsébet:
Azt hiszem innen is gratulálhatunk, hiszen Edo az idén többek közt részt vett a 220 km.-es ultrabalatonon és a Spar Budapest maratonon is!

palhaziedit   2016. október 15.

Nagyon jól esnek a kedves szavak! Köszönöm. Igen indultam több versenyen, sajnos félmaraton a zúzmara után nem jött több össze a vivicitán felvett a busz a K&H-n más futott helyettem mert én az előző nap utasként balesetet szenvedett akkor még kómában fekvő az óta szerencsésen felépült nagyfiam mellett voltam. De bekerültem az UB-n egy csodás csapatba akikkel már a 2017es UBra készülünk. Sajnos nem javul a tempóm és szenvedős a futásom, szinte vágyálomnak tűnik egy 6-6 és félperces kilóméterátlag, de a futás szerelem és olyan szerencsés vagyok hogy idén futottam párban félmaratont a párommal és most a spáron maraton váltót családdal, a párommmal a lányomnal és a barátjával UB-t 7 csodás barátnővel, de jártam Szálkán egy nem mjnden napi terepfutóversenyen, drukkoltam az Iron Kidsen a kisfiamnak és a párom lányainak akiket én vittem és fertőztem meg a dutással. Futottam esőben barátokkal kis helyi versenyen, napsütésben kus szervezésű emlékversenyen 5kilóméteren utolsóként célbaérve de nem deladva, majd rá fél órával a kisfiammal a lányommal a párommal csaláfi váltót futva (picit belehalva

palhaziedit   2016. október 15.

De a családért mindent megtéve 6. még oklevelet érő helyezést elcsípve a kisfiam nagy örömére. Szóval sok szép futóélménnyel gazdagodtam és bár néha el akarok menekülni a magányos egyedül futók világába, de a barátok és a család nem hagyja. Amikor az email értesítés jött a hozzászólásokról úgy éreztem el kell mondanom mennyire jól esik mennyi erőt ad a folytatáshoz.
KÖSZÖNÖM!

anna schwelung   2016. október 15.

ÓÓÓÓÓÓÓ!
Nagyon örülök az írásos kiegészítésnek, ugyanis a fontosabb eseményekről készült fotókat egy családtagom oldalán láttam a közösségi megosztón. De ez így a saját szavaiddal sokkal ütősebb!
Nemcsak megszállott vagy, de "fertőző" is, így aztán jó néhány futóval gyarapítottad a távfutók egyébként is népes táborát.
Gratulálok a eredményeidhez és természetesen az "eredménytelenségedhez" is, hiszen az utóbbi éppúgy hozzátartozik ehhez, mint az érem, melyet láttam a megosztón.
A Spar maratonon a záróbusz előtt gyalogló versenyzőt lefényképeztem, de csak magamnak, hiszen egy megosztás azért nem esne jól neki.
A többi, számomra valamiért feltűnő, érdekes versenyzőről azért feldobtam néhány fotót ide, nyilván találsz köztük számos ismerőst is.
Gratulálok Neked, családodnak a közösségkovácsoló, egészséges, klassz életmódhoz! ....továbbá nagyfiad sikeres felépüléséhez!

http://indafoto.hu/anna_schwelung/spar_budapest_maraton_2014_201

Somogyi Erzsébet   2016. október 15.

palhaziedit !
anna már mindent leírt.
Annyit tennék hozzá, hogy örülök, hogy hozzászólásainkkal erőt adunk a folytatáshoz.
Jó egészséget Neked és kedves Családod minden tagjának.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban