_
Utasokra várva
  • 2015. aug. 08.
  • 662
  • 12
  • 7
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/125
ISO: 200
Készült: 2015. aug. 08. 14:01
Kevesebb
Több

Hermi   2015. augusztus 08.

Hát kövezzetek meg, de ezt nem igazán tartom jó ötletnek... Egyszer poénnak elmegy, de az - amúgy is a kánikula miatt frusztrált - utasok csúcsforgalomban nem hiszem, hogy nagyon díjazzák...
Biztosan bennem van a hiba!

nevetnijo   2015. augusztus 09.

Nekem tetszik. Színes, akár ötleteket is lehet meríteni otthonra. Hogy állandóan így közlekedjen az tényleg zavaró lehet, pláne csúcsforgalomban! Különben ez egy nyári program volt. http://jozsefvaros.hu/hir/2843/99-es-%E2%80%93-a-mi-buszunk

anna schwelung   2015. augusztus 09.

Hermi: Éppen azzal kezdtem ma, hogy minden fotóm alá belinkeltem egy önkormányzati cikket, hogy látható legyen mi volt a cél. Örülök, hogy nevetnijo megelőzött a cikkel.
Az utasok igenis díjazták. Mosolyogtak, viccelődtek rajta, ki-ki vérmérsékletének megfelelően, de nem voltak kiakadva. Mindenki fényképezte az okossal, és még a buszon azonnal töltötte fel a közösségi oldalára. Meg is találtam a fotóit a fb. Bkv figyelő oldalán a látogatók bejegyzései rovatban. Persze ismeretlenül is rá kellett keresnem a saját profiljában a képekre.

Hermi   2015. augusztus 09.

Anna: Én már csak ilyen vaskalapos vagyok. Mint írtam, egyszer poénnak elmegy, biztosan meg is mosolyognám én is, de nem szeretnék állandóan ilyen járműveken utazni. Jöhetnek a kövek!!

anna schwelung   2015. augusztus 09.

Juuuj, az a vas kalap igen forró lehet ilyenkor. Dózsa bácsi tudna róra mesélni :-D
Semmi baj, ez az egész valóban csak egy poén volt. Nyilván már a sokadik fordulóra kézen-közön eltűntek ezek a cuccok, hiszen a dekoráció idején is folyamatosan fogyott az anyag.....ismered a józsefvárosi közeget, dolgoztál ott egy keveset.

Hermi   2015. augusztus 09.

:-) A vaskalapom miatt vagyok szobafogságban kánikula idején:-D
Amikor én egy ideig ott voltam kiküldetésben, még nem ilyen világ volt ott... Vagy megszépültek az emlékek...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban