_
Hárman 4 keréken
  • 2012. júl. 26.
  • 1807
  • 31
  • 32
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 40mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/2000
ISO: 200
Készült: 2012. júl. 23. 15:34
Kevesebb
Több

Funyi1   2012. július 26.

..., addig MERESZTGETTEM a szemeimet, míg megtaláltam a "harmadikat" ....
:)))

oldfire   2012. július 26.

A vidéki ember találékony ember... 8-))

anna schwelung   2012. július 26.

Funyi1: :-)))) vettem a lapot!!
...csak az orra hegye és a bicaj hátsó kereke látszik!

anna schwelung   2012. július 26.

oldfire: ...én találtam inkább!...gyorsan leugrottam a bicajról, amint szemben haladtam....majdnem lemaradtam, mint látszik!
Jó kis elektromos bicaj, a másik fiatalember még hagyományosan tekeri...

AtiGB   2012. július 26.

:)))
A kep novekvo tendenciat mutat:
Elsore 2fo 3kerek, majd 3fo 4kerek....
:))))

franczk   2012. július 27.

Nahát, én is keresgéltem egy darabig ...

anna schwelung   2012. július 29.

AtiGB
:-)))))))))))))))))))))
Így sikerült, nem volt idő cifrázni....

anna schwelung   2012. július 29.

franczk:...valami találós kérdéses gyűjteménybe kellett volna feltöltenem:-)
...de tegnap este óta semmilyenbe nem tudok feltölteni? Ti igen?

oldfire   2012. július 30.

0:17 van. A kedvencelést nem jelzi vissza, csak az oldal frissítésével tudom kikényszeríteni, hogy a szerver lépjen. Nincs minden rendben... Lehet, hogy az Olimpia miatt mindnyájan (az indások) most ülünk a géphez?

gulicse   2012. július 30.

Szóval: csak kicsit későn esett le a tantusz, h. hogyan is van ez. Melegben az agy lassabban dolgozik (ha dolgozik egyáltalán), először azt hittem, h. ez egy katamarán bicikli.Mert a "csomagot" látva normál bringától nem vártam ezt a teljesítményt. Még örültem is neki, h. milyen jópofa találmány...

anna schwelung   2012. július 30.

oldfire: A firefox böngésző omlott össze valami miatt, azt kellett újraeszkábálni és a hozzá tartozó reklám blokkolót is. Már működik, viszont lehet csak én nem látom, de az indek főoldalán most a sport van, onnan nem tudom elérni az indát.

anna schwelung   2012. július 30.

gulicse:..mint említettem, a hirtelen történő kattintás miatt van ez a kép.....utólag már örülök neki!...viszont a félreértések miatt akár ki is egészíthetném a címet, de nem teszem....hadd nézelődjenek a későbbi látogatók is, ha nem olvasnak vissza:-)

Fecske   2012. július 31.

az anyukának sem ártaná ha hajtaná a bicajt nem csak élvezkedik

gulicse   2012. július 31.

Ja, h. ott 2 gyerek is van?! Nahááát!

iiilona   2012. augusztus 03.

Megtaláltam a másik gyereket, a szélén az arcocskája.

Ficerke   2012. augusztus 04.

A kép nem okozott gondot, egyből leesett, hogy a gyerek teker belül, anyuka meg meg várja az energiát. Csak én az ilyentől lehidalok. :( Voltam lebénulva, mikor javultam, ráakartak beszélni ilyen, vagy a 3 kerekűjére. De úgy gondolom, ne csináljunk bohócot a beteg emberekből. Aki mozgássérült, vagy szívbeteg, annak nagyon jó ötletnek tartom. De az egészséges ember legalább ennyit mozogjon. Azért van egy pozitív véleményem is a csajsziról. Legalább nem kívül van a gyerek. Mert sajnos az is jellemző, hogy a gyermek megy kívül. Na meg ami kiveri nálam a biztosítékot, mikor kitolják a babakocsit az autók elé, miközben vígan pletyiznek egymással. :)

anna schwelung   2012. augusztus 04.

Egyirányú utca lévén így valóban praktikus a kívül közlekedés. Ideális esetben jobb lenne a gyerekek a szülők közt libasorban, de ez nyilván nem mindig jön össze.
Én ezen a kis vidéki túrán 30 kilométert tekertem kisvárosokban és közöttük "halhatósági" mellényben, de igazán a fővárosban szeretek kerekezni, a szűk közutakon, gödrös útpadkákon volt némi félelmem...

sm33   2012. augusztus 27.

Jó keményre lehet fújva a kerék, hogy nem lapul a roppant teher alatt.

anna schwelung   2012. augusztus 28.

irenne56: :-)))
jjuuuuujjj!...mert bekerült a böngészőbe? ...mindannyiunk 1-1 képe odakerül 8-10 naponként.

irenne56   2012. augusztus 28.

Valami nekem sem stimmelt, mert sokszor nézem, hogy miért is lett egy-egy kép "sikeres"??!! Most már értem, hogy a feltöltött képek az Indafotó rendszerén belül generálódnak, kiválasztódnak és a böngészőbe kerülnek, hogy aztán lássa boldog, boldogtalan, aztán érkezhetnek akár a szívecskék, akár a hozzá szólások! Most már értem és köszönöm a felvilágosítást! :)))))))

anna schwelung   2012. augusztus 29.

Pontosan így van!...és így kapok én számtalan "gratulálok a fotód megérdemelt sikeréhez" felesleges panelszöveget, ha idejekorán kommenteltem egy kép alá. Nem győzöm az oldalt görgetni lefelé....Ezzel bizony elveszik a kedvem, hogy írjak a jövőben bármely fotóhoz, bár bevallom ez a lételemem:-((((

irenne56   2012. augusztus 29.

Nem értem, látva mások régi regisztrációit, hogy eddig nem jöttek rá a "generálódásra"? Elhiszem, ha elveszik a kedved a hozzászólásokra! :( Én most megköszönöm, hogy reagáltál a soraimra és további jó fotózgatást! :))))))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban