_
Mákhercegnők...
  • 2011. szept. 15.
  • 606
  • 0
  • 18
Gyártó: Panasonic DMC-LZ8
Fókusztáv: 5.2mm
Rekesz: f/3.3
Zársebesség: 1/25
ISO: 400
Készült: 2011. szept. 15. 16:04
Kevesebb
Több

iiilona   2011. szeptember 16.

Nagyon ötletes és ha elromlik, újat lehet készíteni. Nagyon jó a kép kompoziciója.

Ági mama   2011. szeptember 16.

Ilona és nem is drága játék:)).
Köszönöm a sok szívecskét.

Ági mama   2011. szeptember 19.

Mária, ezek a babák szombaton sok örömet adtak a kisgyermekeknek Nádudvaron. Ezeket azért készítettem, hogy a nézelődő érdeklődő gyermekek megtanulják, hogy milyen egyszerűen lehet játékot készíteni. Sok sok babát és virágot szétosztottam. A gyermekek nagyon örűltek, megmutattam nekik, hogyan készűlnek. Nagyon szép nap volt.

iiilona   2011. szeptember 19.

Ági, őszíntén örvendek, a sikerednek. Éreztem, hogy jó és szép napod lesz Nádudvaron. Ugyanakkor sok örömet adtál a kisgyermekeknek ezzel az egyszerű, de csodálatos babákkal. Adni, az igazi öröm. Te nemcsak a babát, annál sokkal értékesebb dolgot is osztogattál, "az alkotás" örömét. Gratulálok, maradj ilyennek.

Mária képei   2011. szeptember 19.

Ágikám biztosan nagyon szép napod volt és azoknak a gyerekeknek is akiket elvittek a szüleik

Ági mama   2011. szeptember 19.

Ilona, csak látni kellett volna, hogy milyen öröm volt nekik.
Egy jelenetet leírok. A műsor előtt egy apuka akarta a 2 év körűli kisgyermekét a szinpadhoz a bábjáték előadásra vinni. A kicsi talán a sok embertől megíjjedt, hisztizett, üvöltött nem bírt vele az apuka. Oda mentem és adtam neki mákhercegnőt. Annyira meglepődött, hogy elfelejtett sírni. Csodálkozva nézte forgatta, adtam hozzá neki még egy manócskát is. ekkor már felvidult összefordította őket, mintha megpuszilnák egymást. Minden gond nélkül ment ezután, csak arra kellett figyelni, hogy el ne essen, mert annyirar el volt foglalva a babákkal.

Ági mama   2011. szeptember 19.

Mária, nagyon szép nap volt, megérte, hogy elmenjek, kipakoljak, bepakoljak, igyaz el fáradtam, de olyan jól eső fáradtság volt.

iiilona   2011. szeptember 19.

Ági, édes, pontosan ilyen jelentekre gondoltam, az imént. Olyan szép emlékek maradnak, neked, a gyermekeknek, a szülőknek és nem utolsó sorban a nagymamiknak. Ők, még talán emlékeznek ezekre az egyszerű ki manókra, akik vidámságot hoztak valamikor az életükbe.
Mikor kisebb voltaz unokám, jártunk az ilyen kirakodós ünnepségekre, vásárokra. sokszor találtunk olyan játékra, aminek, én talán jobban örvendtem.

Mária képei   2011. szeptember 19.

Sokat hordtam én is ilyen helyekre a gyerekeket,emlékszem egyszer Karácsony táján még csuhéból készült Betlehemet is láttunk,csodálatos volt

Ági mama   2011. szeptember 19.

Mária, biztosan szép emlékek maradtak ezek a gyermekeidnek is.
Most kaptam meghívást a Betlehemi kiállításra is, majd hozzákezdek én is, de azt hiszem a tavalyi fent van a fotók között valahol. Ha megtalálom ide írom.

Ági mama   2011. szeptember 19.

Ilona, valóban élmény ugyanúgy a gyermeknek és a felnőttnek egyaránt.

iiilona   2011. szeptember 19.

Ági, további szép emlékű sikereket kívánok, ehhez, adjon a jó Isten, erőt, egészséget neked.

Mária képei   2011. szeptember 19.

Köszönöm Ágikám megnézem,bizony egykettőre itt a Mikulás és a Karácsony

Ági mama   2011. szeptember 19.

Ilona, nagyon köszönöm, ha rajtam mulik....:)))