_
Jó étvágyat!
  • 2016. máj. 10.
  • 605
  • 23
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók: 1 friss leveles tészta - 3 ek mascarpone - 1 brie sajt - 6 vékony szelet sonka - 25 dkg spárga- 4-5 szelet bacon - bors - szezámmag
Elkészítés: előmelegítjük a sütőt. A leveles tésztát a szélétől kb 2 cm-re kicsit bevágjuk (nem át!). A keretet kihagyva - megkenjük mascarpone krémmel, arra a brie sajtot rászeleteljük, majd sorban a
sonkákat. Erre helyezzük a spárgákat. A keretet felvert tojás sárgájával lekenjük, megszórjuk szezámmaggal (vagy nem). A bacont kisebb darabokra vágjuk és elosztjuk a tésztán.
200 C-on kb 25 percig sütjük.
Gyártó: NIKON COOLPIX S3500
Fókusztáv: 4.7mm
Rekesz: f/3.4
Zársebesség: 1/80
ISO: 80
Készült: 2016. máj. 10. 11:00
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban