_
A kedvenc sarki...
  • 2012. júl. 22.
  • 166
  • 2
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 1000D
Fókusztáv: 21mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/400
ISO: 800
Készült: 2012. júl. 22. 14:39
Kevesebb
Több

DogTheDog   2012. július 23.

A masik az Argentin zaszlo,es azt hiszem meg EB-s tulelok a homlokzaton.Szerintem leegyszerusitik a dolgokat,es kint hagyjak az olimpiara is:)

DogTheDog   2012. július 23.

Mondjuk Argentina mit keresne az EB-n azt magam sem tudom.Megkerdezem szerdan mi a helyzet,mert zavart erzek az eroben:)Szerdankent es pentekenkent fordulok elo a belvarosban,némi lazulasra.

DogTheDog   2012. július 23.

A helyi varostervezesi mernokok munkajat egekig magasztalva,meg megosztanam a jobbra eso utca nem lathato epuleteit sorban.Az elso ez a kocsma-club-etterem kombo,a kovetkezo egy ugyvedi iroda,majd egy tetovalo studio,ezutan egy rezmuves,majd a szemben levo templom kegyeleti irodaja es giccsboltja,a sort pedig a teruleti fobirosag zarja.Azzal szemben van egy hatalmas templom,ami falszomszedja az egyik legmenobb night clubnak.Ez az utca ket oldala egymassal szemben:).Kb 3-400 meteren belul.

DogTheDog   2012. július 24.

En sem nezek focit,viszont tobben a csapatbol nagy rajongok,Egy Eb vagy Vb alkalmaval termeszetesen alkalmazkodunk az igenyeikhez par hetig,kb ket evente van ilyesmi.
A zaszlo meg igy is rejtely:)
Amugy szerdankent csak egy par oras agymenes van,mert masnap dolgozunk.viszont remekul kettetori a munkahetet,oldja a stresszt,meg ilyenek.
Este hattol max tizig maszkalunk,be-be ulunk helyekre,neha mozi,de csak egy-ket korso sort iszunk.
A Pentekek mar kicsit huzosabbak:)De azert massziv reszegedesre ne gondolj.Viszont akkor sokan vannak mindenhol,es a jokedv hatartalan.
Hajnal 1:30-kor mindenhol kigyulnak a fenyek,bezar a pult,mindenki megissza amije van,es hajnali kettore minden bezart,kiveve nehany gyorsettermet.Ott viszont tobb szazan osszegyulnek sokszor,es akar hajnalig is eszik a sultkrumplit sajtos majonezzel:)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban