_
P8078694
  • 2011. aug. 07.
  • 195
  • 1
  • 10
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Joghurt áfonyával
Hozzávalók: 1 nagy natur joghurt, 1 tábla fehércsoki, vaniliás cukor, fél citrom reszelt
héja, 2 dl habtejszin, 2o dkg áfonya, 5 dkg cukor, 1 csg (kicsi) tortazselé, 1 ek viz
A csokit gőz fölött megpuhitjuk és elkeverjük a joghurttal, vaniliás cukorral, citrom héjjal
és a felvert tejszinnel. Az áfonyából 15 dkg-ot pici vizzel és cukorral addig főzzük kis
lángon még a cukor elovad. Levesszük, 1 kis tasak tortazselét 1 ek vizzel elkeverünk
és a meleg áfonyához adjuk. Hagyjuk kihűlni, időnként megkeverjük.
A joghurtos krémet és az áfonyát rétegezzük. Tetejét a maradék áfonyával diszitjük.
Gyártó: Olympus SP510 Ultra Zoom
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/20
ISO: 800
Készült: 2011. aug. 07. 10:39
Kevesebb
Több

boszildi   2011. augusztus 07.

Na ez kell nekem este tízkor. Ínycsiklandó látvány. :))

boszildi   2011. augusztus 08.

Enni is jó lenne, nyitom az ablakom. :))

Zsazsa anyo   2011. augusztus 09.

Barátném szereti az ilyen krémeket. Tortát is szoktam
késziteni ezzel, de miután az összes tortaformám kapcsa
bemodta az unalmast, marad pohárban! Finom volt!

farkasné babi   2011. augusztus 09.

Ez aztán az inyencség. Ilyeneket nézek és már öt kilót hízok. Zsazsa olyan guszta, hogy máris nekilátnák.

Zsazsa anyo   2011. augusztus 09.

Babika! Ajánlom hogy csukott szemmel egyed, mert úgy
nem hizol tőle annyit!

Kedvencnek jelölték
Albumokban