_
P7288279
  • 2011. júl. 29.
  • 128
  • 2
  • 0
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
vaniliás joghurtos krém dinnyegolyókkal és áfonyával
Hozzávalók: egy pici sárgadinnye - 1 nagy natur joghurt - 1 Gála krémpor - 1 cs vaniliás
cukor - pici citromhéj - 1o dkg cukor - egy marék áfonya
Elkészités: A dinnyét félbe vágom, karalábévájóval gömböket vágok. A többi húst is
kikaparom (megeszem!). A héjakat leforditva rácsra teszem, hogy lecsöpögjön a
leve. A joghurtot elkeverem a cukorral, citromhéjjal és vaniliás cukorral. Géppel
keverem tovább - 3 perc - apránként hozzáadom a Gála krémport. A dinnyehéjat
kicakkozom, beletöltöm a krémet és a gyümölcsöket ráteszem.
Gyártó: Olympus SP510 Ultra Zoom
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/50
ISO: 800
Készült: 2011. júl. 28. 16:27
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben