_
20101030 3461
  • 2011. ápr. 23.
  • 250
  • 3
  • 5
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók:
A tésztához:
20 dkg vaj
30 dkg rétesliszt
1 dl víz
1 ek. ecet
csipet só

Továbbá:
0,5 kg csirkemáj
olaj
15 dkg gépsonka szeletelve
1 tömlő 10 dkg sajt
paprikakrém
őrölt bors
A tészta lekenéséhez:
1 db tojás
Csirkemájas tekercs vegyes savanyúsággal képes recept


Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk az étel készítése előtti napon,folpackba csomagoljuk és a hűtőbe tesszük pihenni.

A csirkemájat olajon megsütjük,ízesítjük borssal.
A tésztát téglalap alakúra kinyújtjuk,a gépsonka szeletekkel kirakjuk,a sajttal megkenjük,a csirkemájat szorosan egymás mellé rátesszük.
Házilag eltett paprika krémet tettem a májakra és a tésztát feltekertem.
Tojással lekentem és sütöttem.
Gyártó: Olympus SP510 Ultra Zoom
Fókusztáv: 14.9mm
Rekesz: f/3.3
Zársebesség: 1/30
ISO: 800
Készült: 2010. okt. 30. 13:55
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban