Gyártó: | Olympus SP510 Ultra Zoom |
Fókusztáv: | 6.3mm |
Rekesz: | f/5.6 |
Zársebesség: | 1/80 |
ISO: | 400 |
Készült: | 2008. júl. 23. 16:37 |
Gyártó: | Olympus SP510 Ultra Zoom |
Fókusztáv: | 6.3mm |
Rekesz: | f/5.6 |
Zársebesség: | 1/80 |
ISO: | 400 |
Készült: | 2008. júl. 23. 16:37 |
tacsifoto
tacsifoto 2011. március 19.
Zsazsa, addig nem megyek ki a spájzodból, amíg meg nem mondod, mi az a "csokoládés pavlova":))))
Közben meg eszegetem, amíg várok a válaszra...
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. március 19.
Tacsi! Kijöhetsz a spájzból! A pavlova torta alapja: tojás
fehérjéből és cukorból felvert hab megsütve. Kivűl ropogós,
belül puha. (A csokis változatnál adunk hozzá kakaóport)
Erre az alapra jön a felvert tejszinhab (cukor nélkül!) és
finom gyümölcs a tetejére.
tacsifoto
tacsifoto 2011. március 20.
Még elmondva és elképzelve is nagyon finom lehet. Na, egye fene, kijövök a spájzból, mert már egyébként is mindent kiettem onnan....