_
PC091123
  • 2011. márc. 10.
  • 250
  • 4
  • 3
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
indakonyha_erdei gyümölcsös_pavlova_torta
Gyártó: Olympus SP510 Ultra Zoom
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/80
ISO: 400
Készült: 2008. júl. 23. 16:37
Kevesebb
Több

tacsifoto   2011. március 19.

Zsazsa, addig nem megyek ki a spájzodból, amíg meg nem mondod, mi az a "csokoládés pavlova":))))

Közben meg eszegetem, amíg várok a válaszra...

Zsazsa anyo   2011. március 19.

Tacsi! Kijöhetsz a spájzból! A pavlova torta alapja: tojás
fehérjéből és cukorból felvert hab megsütve. Kivűl ropogós,
belül puha. (A csokis változatnál adunk hozzá kakaóport)
Erre az alapra jön a felvert tejszinhab (cukor nélkül!) és
finom gyümölcs a tetejére.

tacsifoto   2011. március 20.

Még elmondva és elképzelve is nagyon finom lehet. Na, egye fene, kijövök a spájzból, mert már egyébként is mindent kiettem onnan....

Kedvencnek jelölték
Albumokban