Gyártó: | Olympus SP510 Ultra Zoom |
Fókusztáv: | 6.3mm |
Rekesz: | f/2.8 |
Zársebesség: | 1/80 |
ISO: | 598 |
Készült: | 2010. júl. 10. 15:51 |
Gyártó: | Olympus SP510 Ultra Zoom |
Fókusztáv: | 6.3mm |
Rekesz: | f/2.8 |
Zársebesség: | 1/80 |
ISO: | 598 |
Készült: | 2010. júl. 10. 15:51 |
tosia
tosia 2011. március 12.
ezeket mind Te csináltad? nem semmi !
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. március 12.
Igen.
tacsifoto
tacsifoto 2011. március 19.
Jaj nekem!
Ez már nem megy.
El lehetne tenni mondjuk estig?
Addig elmegyek futni egyet, hogy legyen helye...
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. március 19.
Eltettem estére, addig meg futás!!!
tosia
tosia 2011. március 19.
Te Tacsi, huncut vagy!! az egyik képnél félted az alakodat, itt meg elteteted magadnak a finomságot :-)))))))),
tosia
tosia 2011. március 19.
ugye, ezeket csak nyeldesve lehet végig nézni ? :-D
tacsifoto
tacsifoto 2011. március 19.
Látod tosia, ez az én fő bajom.
Kaja szempontjából igen gyenge jellem vagyok....
Képtelen vagyok ellenállni:((((
tacsifoto
tacsifoto 2011. március 19.
Nyeldesve? Én papír zsebkendőt tartok a szám elé, mert úgy csorog a nyálam...
tosia
tosia 2011. március 19.
mert Te egy picit mohóbb vagy, kis mohó jojó :-)))))
tacsifoto
tacsifoto 2011. március 20.
Sajnos, ez az egyik apró kis hibám.
A többi jóval nagyobb:))))
faterphoto
faterphoto 2011. április 22.
Ezeket nézegethetem fantasztikus.
Cukrászok Királynője titulust adományozom!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. április 22.
Köszönöm Fater! Az még úgysem voltam! Ahogy néztem az
epres-túros nyalánkságot, Nálatok is van!
faterphoto
faterphoto 2011. április 22.
Igen mert ehetem és imádom képek nézegetése után vágtam is egy vastag szeletett:)
tacsifoto
tacsifoto 2011. április 22.
Látod fat: ez a helyes diéta, nekem is ezt kéne tennem. csak szimbolikusan enni:)))))
boszildi
boszildi 2011. április 29.
Ínycsiklandó alkotás, és klassz fotó. :)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. április 29.
Köszönöm!
Mária képei
Mária képei 2011. május 17.
nem szeretem,de gyönyörű
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. május 17.
Mit nem szeretsz benne?
Mária képei
Mária képei 2011. május 17.
nekem túl édes
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. május 17.
Azt én sem szeretem! Étcsokival szoktam dolgozni, ha
van 6o, 7o sőt 91 %-os, az a legjobb! A tejszinhab meg
cukor nélkül.
Mária képei
Mária képei 2011. május 17.
remekmű mindegyik
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. május 17.
Bevallom, somlóit évente kb. kétszer készitek, mert elég ma-
cerás! Három különböző piskóta (sima, csokis, diós) és egy
tálca tojás kell hozzá!
Mária képei
Mária képei 2011. május 17.
Ez az eredeti recept ahogyan Te készíted,időnként borzalmas somlóikat láttam felszolgálni vendéglátóhelyeken
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. május 17.
Igen, az eredetit csinálom, de megéri mert sokkal jobb mint
egy-két cukrászdai. Általában egy piskótát leöntenek valami
pudingos izével, csokiöntet rá, tejszinhab - és kész.
Mária képei
Mária képei 2011. május 17.
pontosan így van ahogy leírtad