Gyártó: | Olympus SP510 Ultra Zoom |
Fókusztáv: | 10.9mm |
Rekesz: | f/3.2 |
Zársebesség: | 1/60 |
ISO: | 800 |
Készült: | 2010. szept. 19. 13:35 |
Gyártó: | Olympus SP510 Ultra Zoom |
Fókusztáv: | 10.9mm |
Rekesz: | f/3.2 |
Zársebesség: | 1/60 |
ISO: | 800 |
Készült: | 2010. szept. 19. 13:35 |
tacsifoto
tacsifoto 2011. március 19.
Aszalt paradicsomról még csak nem is hallottam.
Ilyen is van?
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. március 19.
Tacsi! Igen, van ilyen! Napon aszalják, nagyon finom. Olajban
is el szokták tenni. Elég drága, de nem kell belőle sokat
használni.
tacsifoto
tacsifoto 2011. március 19.
Sült paradicsomot szoktam köret mellé készíteni, de paradicsomot még sosem aszaltam.
Azt hiszem, a magyarországi napos órák száma kevés ehhez a folyamathoz....
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. március 19.
Nem is nálunk készitik! Habár már lehet kapni nagyon jó
aszaló kütyüket, de az nem pótólja a napsütést.
tacsifoto
tacsifoto 2011. március 20.
Ráadásul elég későn érik nálunk a paradicsom (általában augusztusban) amikor rövidülnek a napok. Én még csak almát aszaltam, de az is elég macerás volt, ide-oda cipelni. Tavaly egy pasi a házunkban a fehér autója tetején aszalta a vargányát, és képzeld, egy szélvihar levitte az egészet... Majdnem sírt. Én is sajnáltam szegényt, mert olyan büszke volt a zsákmányára.
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. július 30.
Fater! Remélem főztél/főzöl valamit hétvégén! Várom!
sasy
sasy 2011. augusztus 03.
Hüü de jól néz ki,elsőre édes tésztának véltem...megkóstolnám!:))
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. augusztus 03.
A tésztája ua. mint a kakaós csigáé, a töltelék pizzakrém
(nem tubusos!), aszalt paradicsom, bazsalikom, füstölt
sajt. Lehet apróra vágott sonkával v. kolbásszal is készi-
teni. Ki mit szeret. Lényeg, hogy legyen egy kis krém és
arra kivánság szerint...