_
Audi R8
  • 2010. aug. 31.
  • 569
  • 2
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Alternatív helyszín. A Naphegy tértől nem messze fotóztam.
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 105mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/80
ISO: 400
Készült: 2010. aug. 31. 13:16
Kevesebb
Több

bence93   2010. augusztus 31.

Alternatív, de azért nem olyan megdöbbentő (valószínűleg sokszor fordulnak meg arrafelé hasonló kaliberű kocsik, nem egy rossz környék).

Zo HUN   2010. augusztus 31.

Arrafele éppen nincsen semmi extra. Kisebb családi házak, vagy nagyobb lerobbantak, társasházak stb... Nem egy villanegyed. Láttam még egy Quattroporte-t egy benzinkúton innen nem messze, de azt nem fotóztam le, éppen indult. Szoktam járni erre, mikor apához megyek be ebédelni, de most láttam először ilyen autókat errefelé.

bence93   2010. augusztus 31.

Parkolni nem feltétlen kell luxus helyen, elég, ha forgalmas a környék. De amúgy nem leszólni akartam az alternatív helyszínt, innen még tényleg nem volt kép, csak láttam már rosszab helyen is luxusautót.

OFF http://www.automotto.org/entry/bentley-r-type-concept-...

Zo HUN   2010. augusztus 31.

Érdekes autó. Nekem kicsit olyan, mintha sok más autóból lenne összerakva: Először a Mulsanne ugrott be az elejéről, bár a lámpák olyanok, mint a Continental GT-ben. A hűtőrácsot követő ívről az új Dodge Charger. A felni olyan, mint a Veyron GranSport-on, a küszöb kipufogó a Dodge Viper-t juttatja eszembe. A forma az ajtótól kezdve hátrafele a Continental GT-re emlékeztet, míg a hátsó lámpa olyan, mint a Lancia Thesis-é. A diffúzor nem tetszik. Érdekes összkép, de nem rossz!

bence93   2010. augusztus 31.

Én nem tudom eldönteni, a dupla lámpa elöl nagyon hiányzik, meg az a csík sem jön be hátul, a hűtőrács kicsit túl nagy, a forma viszont nagyon jó!

bence93   2010. augusztus 31.

Az én módosításaimmal nagyjából egy Continental SuperSports jön ki :)

ChipFoose   2010. augusztus 31.

Én hetente jártam erre még év közben, de én se láttam semmit soha...DE a Shell kútnál (a Krisztina tértől felfele 178 busszal) már volt Quattroporte, California+Piros XKR :) Am ezt ma láttam a Dunaparkban + az egyik német fekete Granturismo :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban