_
Mercedes-Benz CLK63 AMG Black Series
  • 2010. márc. 29.
  • 830
  • 5
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Az Andrássy-ra akartam menni, de az le volt zárva. Ekkor egy hangra lettem figyelmes. A kanyarodó autók felé néztem, s megláttam a Mercit. Nem voltam benne biztos, hogy Black Series , mert a hátulján jelzés nem volt, az elejét pedig nem láttam, de miután még 63-asat sem láttam, csak 1-et, ezért úgy döntöttem, hogy utána futok, mert megállította egy piros. Nagyon örültem és meglepődtem, mikor megláttam, hogy ez egy Black Series!
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 28mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/100
ISO: 500
Készült: 2010. márc. 28. 16:29
Kevesebb
Több

Zo HUN   2010. március 29.

A január-február még azért elég light-os volt, de tény, hogy ez a március nagyon ütős! Remélem így folytatódik ez az év!

EnzoFerrari   2010. március 29.

Igen, de ez szerintem a nagyobb városokban( London, Párizs...) is igy van. Meg mondjuk most sok spotter van, akik sűrűn látogatják a belvárost, igy nagyon kevés pv kerül el minket :)

Zo HUN   2010. március 29.

Ha valaki az Andrássy-Erzsébet tér-Roosevelt tér utat választja, akkor valószínűleg le lesz fotózva, ez így igaz. :) De ki tudja, hogy milyen autók mennek el naponta mondjuk az Erzsébet hídon? Arra fele ritkán jár spotter. Volt olyan, hogy 2 Ferrarit láttam egymás után a dugóban kocsiból, amik az Erzsébet híd fele mentek. Múltkor meg egy ezüst színű Flying Spur jött velünk szembe a hídon. Az meg lett az Erzsébet téren végül. A komment elején említett szokásos útvonalon tényleg nem sok minden kerülheti el a figyelmünket, ugyanakkor szerintem sok érdekes autóról lemaradunk a város többi részén, ahol nem szoktak autófotós barátaink sétálgatni, úgyhogy ez a kevés pv kerül el minket-mondat relatív. :) Remélem ezzel 1 tulajnak sem adtam ötletet, hogy kerülje a Roosevelt teret és környékét, én csak minden luxus-sport autó tulajdonost bíztatni tudok, hogy jönnön erre! :D :)

gecsot   2010. március 29.

De ki tudja, hogy milyen autók mennek el naponta mondjuk az Erzsébet hídon? Arra fele ritkán jár spotter.

ugyanakkor szerintem sok érdekes autóról lemaradunk a város többi részén, ahol nem szoktak autófotós barátaink sétálgatni,

Kétszer taglaltad ugyanazt :)

Zo HUN   2010. március 29.

Végül is... Igaz. De az egyik konkrét példa volt. :D

bence93   2010. március 29.

Most már annyian vagyunk szétszóródva a városban, hogy nincs túl nagy esély elbújni előlünk. :)

mufracsek   2010. március 29.

Nekik van esélyük elbújni, nekünk meg van esélyünk megtalálni őket. Legtöbbünknél napközben is ott a gép, egy váratlanul kínálkozó helyzetet is ki tudunk használni.
Ezzel nincs is baj. Sőt, megmondom őszintén, azzal sincs baj, ha egy autót egyszerre többen fényképeznek (persze a múltkori fehér California lehoranás már nagyon gáz volt). Főleg ha az autó áll, akkor akár 7000-en is fényképezhetik. Forgalomban eléugrálni... Én azt tartom nagyon cikinek.
És továbbra is azt kéne megoldani valahogy, hogy egy autóról, egy helről, egy szemszögből ne kerüljön fel 4-5, de 2 kép se. Ha a lánchídas háromszögben Gabennal együtt elkapok egy Californiat, de mire hazaérek ő már tett képet, akkor max. én nem fogok. Esetleg pv címke nélkül, az képe alá linkelve, hogy "az én gépem ezt a helyzetet így látta". És ebből tuti nem lenne probléma. A képek minősége (pláne az elmúlt 4-5 napban) nagyon magas szintre ugrott, most már csak a "feltöltési fegyelemre" kéne odafigyelni. Szerintem.

Zo HUN   2010. március 29.

Szerintem is most elég magasra ugrott a színvonal! :) Így tovább!

Déév   2010. március 29.

pont tegnap olvastam erről a CLK Black Series-ről, erre tessék...:) grat!

Zo HUN   2010. március 29.

Köszönöm! :)
Volt már ilyen nekem is. Akkor azt hiszem a HGTE-ről olvastam, erre másnap Marci elkapott egyet tréleren.

tic tac   2010. március 29.

Megyek gyorsan olvasok valamit a Veyron-ról :P :D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban