_
Porsche 911 Turbo MkII
  • 2010. febr. 09.
  • 662
  • 0
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyönyörű autó! De miért fekete?? Nem értem... A legtöbb ember a Turbo-t feketében veszi. Pedig olyan gyönyörű más színekben! Pl. sárgában, ezüstben vagy akár sötétzöldben, főleg így, az új lámpákkal... A cabrio változat ebben a színben a legszebb szerintem.
Gyártó: Panasonic DMC-FZ28
Fókusztáv: 5.4mm
Rekesz: f/3.0
Zársebesség: 1/13
ISO: 100
Készült: 2010. febr. 06. 17:33
Kevesebb
Több

bence93   2010. február 09.

Szerintem kék, sárga, piros, barna, bármi jól állna neki.
De nem csak a Turbot veszik unalmas színekben... GranTurismo, Quattroporte, Conti GT stb. is elég fantáziátlanok tudnak lenni a fekete/ezüst/sötétkék színek valamelyikében.

Zo HUN   2010. február 09.

Igen, ezt én is így gondolom. Nemértem, hogy egy csomó autóból miért feketét vesz mindenki? Elvétve van 1-2fehér vagy ezüst, de hát olyan jól áll az autóknak valami szép szín! Jó, azt megértem, hogy mondjuk egy Flying Spur-t feketébe vesz meg a tulaj, mert ahoz az elegáns autóhoz illik.. De mondjuk egy 911-est, vagy egy GranTurismo-t, vagy egy Quattroportét stb... miért kell mindíg feketében venni? Olyan gyönyörűek azok más színekben is... Nem értem néha, hogy miért feketében/fehérben veszik a luxusautókat az emberek nagy többségben. Ha nekem egyszer egy ilyen klassz autóm lesz biztos hogy választok hozzá valami szép színt! Nagyon szép feketében 1-1ilyen autó, de ugyanakkor még szebb más színben...

Zo HUN   2010. február 09.

Ennél a Turbo-nál, vagy esetleg egy eddig nem látott Carrera-nál még kevésbé zavar, hogy fekete, mert ezekből fekete színben még nem láttam sokat, de akkor legalább legyen tiszta. Tisztán, naposabb időben ez a Porsche is sokkal jobban mutatna!

bence93   2010. február 09.

Én pl. Flying Spur-ból meg Quattroportéból szerintem mélyzöldet vennék, Astonból bordót vagy fehéret, GranTurismoból mondjuk bordót :D Persze ez a veszély sajnos nem fenyeget :)

Zo HUN   2010. február 09.

Én 911 MkII-t sötétzöldben, vagy olyan vörösben, mint a képen, esetleg sötétkék, Turbo-t sárgában, turbo cabrio-t meg szintén olyan színben, amit linkeltem felül. Quattroportéból nekem is a mélyzöld kéne! :)

airnorbee   2010. február 09.

Szerintem azért vesznek feketét mert elég az ha a kocsi feltűnő, nemhogy még a szín is.

S.Szabi   2010. február 09.

ma egy lila porsét láttam, de a fényképező nem kapcsolt be.. ott bénáztam egy darabig, elemeket kicseréltem.. semmi.. majd meguntam és elindultam tovább.. megláttam egy lancer-t gép elő kíváncsiságból.. elsőre bekapcsolt >.

Zo HUN   2010. február 10.

Fincsi. És jéé, tényleg, ez is London. Hát hol lehetne máshol? :D

Gyűjteményekben
Albumokban