_
Aston Martin V8 Vantage Roadster
  • 2009. nov. 21.
  • 461
  • 1
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Utcakép Zuglóban. Marci szólt (köszönöm!), hogy az utca végén a Kommunikációs Főiskola előtt áll egy Aston Martin V8 Vantage Roadster. Rögtön pattantam a biciklire, s 2-3perc múlva már ott is voltam! :)
Gyártó: Panasonic DMC-FZ28
Fókusztáv: 7.6mm
Rekesz: f/3.0
Zársebesség: 1/30
ISO: 250
Készült: 2009. nov. 21. 13:18
Kevesebb
Több

mufracsek   2009. november 21.

Na, ez a kép viszont nem tetszik. Számomra full semmitmondó.

Zo HUN   2009. november 21.

Szerintem nem lett olyan rossz. Majd kaptok róla még sokkal jobb képet is, de majd később.

Zo HUN   2009. november 21.

Mufra elbizonytalanított, hogy ez most akkor jó kép e, vagy sem. Nekem végül is tetszik, de miután neki ez egyáltalán nem tetszett, ezért raktam egy jobban sikerült képet róla. Viszont nem akartam, hogy Marci képe sokkal lejjebb süllyedjen a főoldalon, mert ő szólt nekem, hogy itt áll az Aston+az tényleg egy klassz kép lett, és akkor még nem olyan rég volt fent az a kép. Viszont mostmár egy jó ideje fent van+már pakoltak mások is, úgyhogy visszarakom rá a címkét.

erneszt   2009. november 21.

És te Mufra miatt teszed fel a képeket?Ha ő neki nem tetszik akkor már le is veszed? Hát ha neked ő az etalon...
Nekem egyébként nagyon tetszik a kép (már csak a színvilága miatt is) és nem tudom,hogy ő mire alapozza azt a kijelentést,hogy semmitmondó.

erneszt   2009. november 21.

Én is tudnék mutatni rengeteg semmitmondó képet tőle és gondolom te is.Biztos nekem is vannak meg mindenki másnak is,de rajta kívül mégse ír be senki ilyesmit!Szerintem van egy bizonyos határ ezen a téren,hogy mennyire illetjük negatív kritikával mások képeit...

Zo HUN   2009. november 21.

Nem ő az etalon+ nem miatta teszem fel a képeimet. :D Csak egy ideig elgondolkoztatott a dolog... De nekem tetszik a kép. Vissza is raktam rá a címkét. :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban