_
Ferrari 456 GT
  • 2009. nov. 18.
  • 744
  • 8
  • 30
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Háttérben Marci fotóz. Nézhettek a körülöttünk lévő kocsikból az emberek. Nem mindennapi látvány egy 456, főleg nem úgy, hogyha közben jön 2 gyerek fotógépekkel, bemegy az autók közé, és elkezdik fotózni a Ferrarit.
Gyártó: Panasonic DMC-FZ28
Fókusztáv: 4.9mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/30
ISO: 100
Készült: 2009. szept. 25. 16:28
Kevesebb
Több

Zo HUN   2009. november 18.

Az tény, hogy nem nézett a kamerába vigyorogva, de tényleg nem reagált negatívan. Közömbös volt. Nem vágott mogorva arcot, vagy hasonló (amúgy szerintem hasonlít a Bajnai Gordonra).

EnzoFerrari   2009. november 18.

Ha valaki betöltötte a 18-at az már nem gyerek? :)
Dehogynem, egy nagy gyerek, aki mellesleg 18 éves...:D szerintem. Énis elmúltam már egy jó ideje, de ugyanúgy élek mint eddig mindig. Nálam ez a határ 20 fölött van.

airnorbee   2009. november 18.

Akkor vasárnap reggel ti is nézitek még a piros kalózokat az rtl-en?:)

csoki   2009. november 18.

mondjuk én sem tudom mit csinálnék, ha állnék a dugóban, aztán egyszer csak odajönne két srác a verdához és elkezdné körbefényképezni..

Zo HUN   2009. november 18.

airnorbee: :-D / Igaz, igaz, gyerek, csak nem akartam megbántani esetleg Marcit. :)

Zo HUN   2009. november 18.

csoki: Ha ki akarod fejezni/ki akarta volna fejezni a tulaj a nemtetszését, akkor egyszerűen előrébbáll egy fél métert. Legalább is ez egy jó mód arra, hogy megmutasd, hogy nem örülsz a fotósoknak, vagy akárkinek. Ezt a tulaj nem csinálta, az arca pedig közömbös volt.

Tuninglove   2009. november 18.

Nekem eszembe nem jutna, így "belemászni a tulaj arcába"!! Inkább a járdáról csinálnék képet, főleg egy olyan autóról, ami magyar, és bármikor meglehet állva is! Eddig egyszer csináltam ilyet, a Scuderianál, de ott is elöbb megkérdeztem a tulajt.
Az pedig, hogy nem reagál negatívan, az még nem jelenti azt, hogy Ő is élvezi a dolgot... Ne csak az autó járjon a fejetekben, hanem az is, hogy abban ül egy ember is, vagy akár több is... Az a baj, hogy sok tulaj az ilyen akciók miatt nem kedveli a spottereket! Szerintem van egy határ, ami még nem zavaró, idegesítő a tulaj számára, viszont még Ti is jó képeket tudtok csinálni, na ezt a határt kéne tartani, és nem átlépni folyamatosan...

Zo HUN   2009. november 18.

Folyamatosan? Mondcsak, mikor lépjük mi túl? Jó, van esetleg 1-2 alkalom, de ez szerintem egyáltalán nem redszeres. Egyébként ebben az esetben esélyünk sem volt a járdáról jó képet csinálni, csak a túloldalról. Aztán persze átmentünk... De valamennyire igazad van. Mellesleg: Ez szlovák. Persze attól még lehet magyar, de miután azóta nem nagyon láttuk, nem hiszem. Amúgy eddig még csak 1 tulaj panaszkodott ez ügyben. Bár az biztos, hogy nem kellemes neki, hogy úgy fotózzuk le, hogy berohanunk elé a dugóban. De pl. múltkor rohantunk a SO...***Scuderiához is. Csak az külső sávban állt. Ezért nem kellett autók közé rohanni. De annak a tulaja pl. mosolygott, s nyomott nekünk kövér gázt. :) De mondom,v alamennyire osztom a véleményt, de nem teljes mértékben.

Zo HUN   2009. november 18.

Az átlépni folyamatosan-t nem értem. Mért folyamatosan? Mondj példákat. De ne egyet, többet. Meg lehet győzni, de csak érvekkel, mert nekem nem jut eszembe nagyon ilyen szitu.

Tuninglove   2009. november 18.

Zo! Ez a komment nem konkrétan csak neked szólt, hanem mindenkinek! Nem kell magadra venned! Példákat nem hozok, mert nincs kedvem vissza keresni, de Marci carrera GT-s akciójára emlékszem, és nem ez volt az egyetlen ilyen pv-n az biztos...

I\\/I4R[ł   2009. november 18.

Carrera Gt-s srácok mosolyogtak és megnyomták neki, mint ahogy ugyan itt a GT3 RS-esek is: http://indafoto.hu/maaszi/image/4335129-aeb7fa3f/user :D
Engem nem izgat, hogy ki mit gondol erről. Ha úgy látom hogy csak úgy lehet jó képet elérni, hogy dugóban bemegyek mellé, akkor megteszem. Persze ha látom a tulajon, hogy nem akarja, vagy szól akkor hagyom a dolgot. Sokszor előtte célzásként a gépet felmutatom és figyelem a tulaj reakcióját. Általában mosoly a válasz rá.

Zo HUN   2009. november 18.

+azért nem sűrűk az ilyen esetek. Évente 1-2... Nem sok. Ha meg mosolyognak, akkor meg semmi baj. És az azért látszik, ha a tulajnak nagyonnemtetszik a dolog. Akkor meg nem fotóznék. De ilyen még nem volt.

Tuninglove   2009. november 18.

Jólvan srácok, örülök neki, hogy eddig csak jó tapasztalataitok voltak. Tőlem aztán úgy fotóztok ahogy akartok, engem nem érint. Én csak elmondtam a véleményem, tanácsomat, az hogy megfogadjátok-e az már rajtatok múlik. :)

Lamboboy (törölt)   2009. november 18.

sztem ezt már nyár elején kitárgyaltuk éppen eléggé... aki normálisn nyomja azt úgyis látják a tulajok és hagyni fogják akár dugóban áll az autó akár nem... meg sokat nyom azért a dologba hogy mostanában igen rendesen vannak a rendszámok takarva... higyjétek el rengeteget jelent ám... 1-2 bunkó meg mindig akadt és fog is akadni aki kicsit durván fejezi ki nemtetszését... ez ellen nem lehet mit tenni... ennyi...

Lui (törölt)   2009. november 19.

I\\/I4R[ł mondja:Engem nem izgat, hogy ki mit gondol erről.

Hát ez az.. Na de ha meg valaki éppen elküld fotózás közben, akkor meg megy a nyavalygás utána, meg, hogy milyen bunkó az az ember vagy pedig
különböző feliratokat tesznek fel rá.. Magyarország.. imádom..Evvel meg NEM CSAK MAGATOK alatt vágjátok a fát....

Lui (törölt)   2009. november 19.

Ugyanitt: Nem beszólni akartam, csak véleményem és a tanácsom, ha megfogadjátok, akkor meg, ha meg nem, akkor ez van.Engem nem érdekel.

Robi RS   2009. november 19.

Nekem erről a kis párbajról ez jut eszembe:
http://www.exoticsonroad.com/picture/?779503/Ferrari-5...
Azért elég korrekt képeket lehet így csinálni, de személy szerint lehet, hogy nem tenném.

Michael   2009. november 19.

Én a tulaj arckifejezéséből azt vettem ki ,hogy: Mi a francért fotóztok körbe az út kellős közepén?!! Menjetek már innen..khhmm..

És szerintem igaza van. Az azért már elég durva ,hogy befutkoztok az út kellős közepére ,ha megáll ott AUTÓ...Egyszer valaki nagyon leba*z aztán többet nem futkoztok be oda. Az ,hogy parkolóban vagy járdáról lőttök képet. De ,hogy odamentek 1méterre és fotózzátok. Ez kb. olyan volt amikor a cig*nyok megrohamozták az egyik Tv- csatorna stábját mikor felvételt készítettek erdélyben arról a "12éves tömény erőszakról" aki verekedett stb. Elvették a stábnak a pénzét xD (:S)(gondolom tudjátok ki az illető)
Nah ez kb. olyan...
Legközelebb be is ültök mellé ,vagy kirángatjátok a tulajt ,hogy: bocs de én vagyok indáról XY és leakarom fotózni a műszerfalat. Köszi...Pfff.

Amúgy kiváncsi lennék mit szólt be Zo-nak ennek a Corvettenek a Tulaja.: http://indafoto.hu/Zo_HUN/image/5801161-2e632514/user
Mert amikor írtam a kommentárt ,hogy mi történt akkor szépen kitörölte...

Michael   2009. november 19.

Ui: Jah amúgy a kép jó lett!! ******

Zo HUN   2009. november 20.

Kössz. / Nem a tulaj szólt be. Csaj volt a dologban. De ha nem hiszed el, az akkor a te bajod. És eddig senki nem szólt be. Más, szalonképes hozzáfűznivalóm nincs az eddig elhangzottakhoz. Mindenki azt gondol, amit akar....

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban