Gyártó: | Nikon COOLPIX L19 |
Fókusztáv: | 6.7mm |
Rekesz: | f/3.1 |
Zársebesség: | 1/30 |
ISO: | 200 |
Készült: | 2011. szept. 26. 19:42 |
Gyártó: | Nikon COOLPIX L19 |
Fókusztáv: | 6.7mm |
Rekesz: | f/3.1 |
Zársebesség: | 1/30 |
ISO: | 200 |
Készült: | 2011. szept. 26. 19:42 |
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 06.
Jesszusom, ez meg mi?
Ági mama
Ági mama 2011. november 06.
Szerintem padlizsán, mellette zöldbab.
Vinelandjutka
Vinelandjutka 2011. november 06.
Ági, sajnos megint nem tudom hogy hivják magyarul, de angolul "eggplant", franciául "aubergine" az egyik legkevencebb zöldségem!!!!!!
Ági mama
Ági mama 2011. november 06.
Krémet szoktál belőle csinálni? Azt hiszem tölteni is jó.
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 06.
Megnéztem a szótárban, igen, ez padlizsán.
Ági mama
Ági mama 2011. november 06.
Köszönöm Tacsi.
Vinelandjutka
Vinelandjutka 2011. november 06.
Van egy fantasztikus receptem "eggplant parmesan" ami rakott padlizsán sajttal
Ági mama
Ági mama 2011. november 06.
Köszönöm, ha ilyen aranyos vagy, hogy leírod én kipróbálom.
Előre is köszönöm.
Vinelandjutka
Vinelandjutka 2011. november 06.
Szivesen!
Majd meg kell Tacsitól kérdeznem hogy kell receptet
továbbitani
Ági mama
Ági mama 2011. november 06.
Jutka, a kis képemre kattints, kijönnek a lehetőségek,
-adatlap erre kattints,
ott felkínálja az
-üzenetet.
Abba a téglalap formátumba írhatod is.
Amit ide írsz csak Te és én látjuk.
Vinelandjutka
Vinelandjutka 2011. november 09.
Ági, a recept tényleg nagyon finom. de problémám az, hogy elöbb le kell forditanom mielött továbbitom
Ági mama
Ági mama 2011. november 09.
Aranyos Jutka, nem gond, ha nem küldöd el, a szándék is nagyon jól esett. Ezzel nehogy lelkiismeret furdalásod legyen. Tudom én azt, hogy nem könnyű.
A szándékodat is, hogy gondoltál rám köszönöm.