_
.
  • 2014. aug. 29.
  • 50
  • 5
  • 0
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Recept: 3 kg piros paprika, 1 l paradicsomlé, 1/2 kg hagyma, zeller és petrezselyemzöld, 2-3 babérlevél, kiskanál köménymag, néhány cikk fokhagyma, 1-2 kanál ecet, ízlés szerint őrölt bors, csípőspaprika, só, cukor, végül kis szalicil.

A paprikát, hagymát ledaráljuk, ráöntjük a paradicsomlevet, ízesítjük, főzzük. A petrezselyem és zellerzöldet összekötve tesszük bele, fokhagymát apróra vágva. (le lehet darálni is)
Botmixerrel pürésítjük. Forrón üvegekbe töltjük, száraz dunsztba tesszük.
Kedvencnek jelölték
Albumokban