Gyártó: | Canon PowerShot A490 |
Fókusztáv: | 6.6mm |
Rekesz: | f/3.0 |
Zársebesség: | 1/60 |
ISO: | 100 |
Készült: | 2012. ápr. 29. 08:00 |
Gyártó: | Canon PowerShot A490 |
Fókusztáv: | 6.6mm |
Rekesz: | f/3.0 |
Zársebesség: | 1/60 |
ISO: | 100 |
Készült: | 2012. ápr. 29. 08:00 |
mammaróza
mammaróza 2012. május 01.
... de mit, és mennyit!:):):)
The family
The family 2012. május 01.
Sajnos nem volt sok időm részletezni, de pótolni fogom. :)
mammaróza
mammaróza 2012. május 01.
Köszönöm! nem tűnik túl bonyolultnak és én azt szeretem!!!
The family
The family 2012. május 01.
:)
The family
The family 2012. május 02.
Recept: Egy tálkában elkeverünk 8 kanál lisztet, 8 kanál olajjal. Félretesszük. A lapítóra kanalazunk 8 kanál lisztet, kis mélyedést alakítunk ki, abba kerül 3 tojás sárgája, 2 kanál tejföl, csipet só. Összegyúrjuk félkeményre, kinyújtjuk a cipót férfizsebkendő nagyságúra, majd rákenjük az olajos lisztet. Feltekerjük, kettévágjuk és rendre a lisztezett lapítón kinyújtjuk, olajjal lekent tepsi alján megsütjük.
Amíg a lapok sülnek-hűlnek, elkészítjük a vaníliás krémet, 1 liter tejjel.
Három vanília ízű pudingot elkeverünk kevéske tejjel és 12 kanál cukorral, a többi tejet odatesszük főni. A forrásban levő tejhez adjuk a pudingos keveréket és keményre főzzük, majd belekeverjük finoman a felvert tojásfehérjéket. Ezt a krémet rátesszük az egyik lapra. Miután kihűlt a krém, 1/4 l tejszínből felvert habot kenünk rá és megszórjuk az összetört második lap morzsáival. A tetejét meghintjük porcukorral.
mammaróza
mammaróza 2012. május 02.
Köszönöm!! recept mentve!!:)
The family
The family 2012. május 02.
:)