Gyártó: | NIKON COOLPIX A100 |
Fókusztáv: | 4.6mm |
Rekesz: | f/3.2 |
Zársebesség: | 1/25 |
ISO: | 80 |
Készült: | 2022. jan. 23. 22:35 |
Gyártó: | NIKON COOLPIX A100 |
Fókusztáv: | 4.6mm |
Rekesz: | f/3.2 |
Zársebesség: | 1/25 |
ISO: | 80 |
Készült: | 2022. jan. 23. 22:35 |
anna schwelung
anna schwelung 2022. január 24.
...hadd egyed meg melegében :-)
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2022. január 24.
Finom volt az ma reggel is.
Hermi
Hermi 2022. január 24.
Erzsike: Ha ilyen guszta és finom lett, miért csak dagasztásra akarod használni?
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2022. január 24.
Hermi, mert én buktát, mákos, diós, kakaós kalácsot, alanygaluskát, meg fonott kalácsot szoktam készíteni.
Van dagasztó és kelesztő program, mondjuk még az is jó.
Nem beszélve arról, hogy a keverőlapátok és az edény oldala nyomot hagy a kalácson és elég macerás a sűlt tészta utáni takarítása is.
Tekintettel arra, hogy a jobb kezem nem igazán jó, egy kg. tészta dagasztása, ha igazán jóra szeretném, még robotgéppel is megerőltető.
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2022. január 24.
javítom: aranygaluskát akartam írni. :D
Nagy kedvenc.
Hermi
Hermi 2022. január 24.
Így már megértelek Erzsike.
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2022. január 24.
Karolina, a net-ről írtam le a receptet. Nagyon finom lett, Dáviddal, aki megvette és elhozta nekem, leteszteltük.
Azonban kalácsot úgy készítek, mint eddig, Édesanyám receptje szerint.
frangipani
frangipani 2022. január 24.
Ide érzem az illatát.
anna schwelung
anna schwelung 2022. január 24.
frangipani: Irigálsz, irigálsz, a postaládád meg tele van...
frangipani
frangipani 2022. január 24.
Anna: kisdobos becsületszavamra teljesen üres a postaládám...