Gyártó: | NIKON COOLPIX A100 |
Fókusztáv: | 4.6mm |
Rekesz: | f/3.2 |
Zársebesség: | 1/8 |
ISO: | 450 |
Készült: | 2022. jan. 22. 09:28 |
Gyártó: | NIKON COOLPIX A100 |
Fókusztáv: | 4.6mm |
Rekesz: | f/3.2 |
Zársebesség: | 1/8 |
ISO: | 450 |
Készült: | 2022. jan. 22. 09:28 |
anna schwelung
anna schwelung 2022. január 24.
Mi éveken át nem tudtunk megbirkózni vele. Igaz egyébként sem erőssége családunknak a sütés.
Így aztán átpasszoltuk egy baráti házaspárnak, akik a telkükön nyaranta az aktuális kevéske gyümölcsből lekvárt főznek vele.
Egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=938IVUHsSpM
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2022. január 24.
Tudod anna, nálunk gyakran kell sütni, nagy a család én meg egyre gyengébb vagyok, ezért szántam rá magam a masina megvételére.
A lekvárfőzésnek ezt a módját meghagyom másnak, maradok a hagyományosnál.
De mint a másik fotónál írtam, csak a tészta gyúrását, kelesztését bízom rá, tovább már úgy folytatom, ahogy szoktam, tölteni és a sütőben sütni.
Nyugtalan
Nyugtalan 2022. január 24.
Használd egészséggel. Én is dagasztásra használom főleg. De a kenyeret már ebben sütöm.
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2022. január 24.
Köszönöm szépen Nyugtalan.
Remélem megkönnyíti a dolgomat, nembeszélve arról, hogy addig mást lehet csinálni.
frangipani
frangipani 2022. január 24.
Sok-sok finomság kerüljön ki belőle!
fülekibácsi
fülekibácsi 2022. január 27.
Anna: hogy mennyire ötletesek az emberek.
Hátránya, hogy csak nagyon kicsi a térfogata. Én anno, amikor még "fiatal" 75 éves voltam 8 literes lábosban főztem a lekvárt. Igaz a gyümölcs is olcsóbb volt.
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2022. január 28.
frangipani, igyekszem.
Nagyon kényelmes és sok időt meg lehet vele takarítani.