_
Hajmáskér - volt katonaváros 9.
  • 2011. ápr. 03.
  • 558
  • 1
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/6.3
Zársebesség: 1/160
ISO: 100
Készült: 2011. ápr. 02. 16:50
Kevesebb
Több

tacsifoto   2011. április 03.

A hajmáskéri képeiddel régi emlékeket ébresztettél bennem. Természetjáró vagyok, és egyik alkalommal Hamuházán voltunk. Közben jött egy távirat a cégemtől, hogy adóellenőrzés miatt azonnal menjek haza. Mivel nappal az éleslövészet miatt nem lehetett bemenni Hajmáskérre, éjjel tettem meg az utat a Szép futóné árokban. Egész úton az állítólag ott bolyongó kísértetre gondoltam. Állítólag valamikor megöltek ott valakit, lefejezték, a fejét Csikling váránál temették el, a testét pedig a Szép Futóné árokban. Azóta minden éjjel a fej nélküli test elindul, és keresi a fejét. Szerencsére nem találkoztam vele. Viszont az adóellenőrökkel igen. De inkább 10 adóellenőr, mint egy fej nélküli szellem...))))

Puffancs   2011. április 04.

Egyedül ezért a történetért már érdemes volt Hajmáskéren fotózni! :-) Nem elég, hogy minden virágot névről is ismersz, de ilyen klassz kísértetes mondákat is tudsz! És a végén a bónusz adóellenőrök :-))) Minden elismerésem az éjszakai túráért - én valószínűleg kerültem volna egyet, minimum Szolnok fele... :-)

tacsifoto   2011. április 04.

Nem csak ezért.
A Hajmáskér mögötti Bakony csodaszép....

tacsifoto   2011. április 08.

Anna, sajnos nem. Sem szép, sem jó futó nem vagyok, csupán kitartó gyalogló.

De hogy büszkélkedjek, a Soproni hegységben van Tacsi árok. Nagyon szép hely, a "Jeges túra" képeim ott készültek.

Hogy én kaptam-e a nevem a Tacsi árokról, fagy fordítva, azt ne is kérdezd, mert nem tudom. Mindkét esemény a múlt homályába vész......

Kedvencnek jelölték
Albumokban