_
Szabadság híd - máshogy
  • 2011. febr. 13.
  • 617
  • 8
  • 22
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 350D
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/10.0
Zársebesség: 1/100
ISO: 100
Készült: 2011. febr. 13. 10:36
Kevesebb
Több

N.Gyuree   2011. február 13.

Egyébként igen. Örülök is neki nagyon. :)

N.Gyuree   2011. február 13.

Tisztában vagyok vele, hogy kivel, aranyom. :p :D

Manóvezér   2011. február 14.

Nagyon jó!

vlm:Úgy látom nekem is be kell jelentkeznem,ha arra járok..

N.Gyuree   2011. február 14.

vlm: megszámoljam hány csavar maradt neked? :D Egyébként ha balon a kis kunkori lámpavas nem lenne ott, és a jobb oldali kis háromszögben lenne még egy normál lámpa, akkor lenne az igazi.

Manóvezér: Köszi szépen. :) vezessek könyvet? van itthon határidőnapló... :D

Andiii   2011. február 14.

Azt hiszem, leszokom a kommentelésről, ennyi profi között nem sokat ér a véleményem :-)
Egyébként nekem is nagyon tetszik ez a kép :-)

Andiii   2011. február 14.

Jó, de én nem tudok ám kompozícióról, meg beállításokról, meg egyéb technikai dolgokról beszélni, csak azt tudom elmondani, hogy belőlem milyen érzéseket vált ki a kép. Ha ezzel beéred... :-)
Például szeretem azokat a képeket, amiken a téma így a magasba tör (ezért szeretem a gótikát is). Engem pl. nem zavar a bal oldalon a kis kacskaringós, legalább szelidíti az egyenes vonalakat valami girbegurba. Na, ennyit az én ízlésemről és látásmódomról XD

N.Gyuree   2011. február 14.

Andi: mért nem tudsz olyanokról beszélni? csak megkomponálod a képet, mielőtt megnyomod a gombot. :)

vlm: mondjuk hülye voltam, megint nem gondolkoztam. A másik oldalról is meg lehetett volna nézni, hogy onnan milyen. Mindegy, majd legközelebb figyelek rá.

Andiii   2011. február 14.

Igen, de ezek szerint máshogyan csinálom, mint te. Ha ránézek valamire (gép nélkül), és megmozdít bennem valami érzést, vagy gondolatot, akkor kerül elő a gép. A keresőben már csak azt nézem, hogy benne legyen az, ami megmozdított bennem valamit. Abszolút nem tudatos, meg mérnöki tervezésű az én "komponálásom", inkább érzelmi :-)

Andiii   2011. február 14.

Gyuri, kunkorira már ketten szavaztunk, úgyhogy te csak ne nézelődj. Szeretjük kunkorkát :-P XD

N.Gyuree   2011. február 14.

Ja! Andi, én sem úgy fényképezek le valamit, hogy megmérem a szöget és a hosszt, aztán ha az eredmény helyes, akkor nyomom meg a gombot. :D Ha tetszik valami, akkor azt megnézem a gépben, hogy hogy nézne majd ki, aztán kicsit járkálok vele. Csak most ez a látvány fogott meg, nem mentem át a másik oldalra. Onnan lehet hogy jobb lett volna. Szóval szerkesztek, inkább a keresőben, mint utólag.

Andiii   2011. február 14.

Gondoltam, hogy nem szögmérővel a hónod alatt mászkálsz XD De biztos, hogy fiúfejjel másképpen komponálsz meg egy fotót, mint én, meg hát egyformák sem vagyunk. Én úgy fotózok, ahogy zenéltem, ösztönből, érzésből, talán ezért is nem vagyok annyira sikeres kezdő, de nem baj :-))

N.Gyuree   2011. február 20.

Köszi :) Tegnap este megpróbáltam ugyan ezt, csak sötétben, világító lámpákkal, de nem elmkeztem rá, hogy honnan lőttem a képet. :/ Pedig itthon még nézegettem is jó sokat. Jó lett volna szerintem.

Busi   2011. február 20.

Vigyél krétát:))
Vagy szögbelövőt:))))
Esti fényekkel is bizti nagyon jó lenne:))

N.Gyuree   2011. február 20.

Az lesz. Vagy tükrözöm a képet, meg invertálom a színeket. És meg is van az éjszakai változat. :D:D Majd valamelyik este kimegyek megint, aztán megpróbálom megcsinálni, az esti hidegből, meg a Duna feletti szélből elegem lett ezalatt a pár nap alatt...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban