_
Bőségtál...csak egészségesen!
  • 2010. dec. 22.
  • 372
  • 0
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 1000D
Fókusztáv: 34mm
Rekesz: f/4.5
Zársebesség: 1/25
ISO: 800
Készült: 2010. dec. 19. 17:21
Kevesebb
Több

Evaneni38   2010. december 22.

Recept: ve'gy annyi hurkat-kolbaszt, amit lefektetsz egy tepsiben, szorjal alaja es tetejere savanyu kaposztat, es 3-4 felkockazott krumplit. Fedd le alufoliaval, es tedd be a sutobe 40-45 percre, aztan folia nelkul me'g 10 percre, hogy a krumpli megpiruljon. Utana bort vagy sort _kell_ inni,:) kulonben meguli a gyomrot.
Nagyon jo recept, mert nem kell vele sokat foglalkozni.

Evaneni38   2010. december 22.

Manovezer: ha nem szereted, hogy receptet irtam ide, nyugodtan torold ki.

Manóvezér   2010. december 22.

Kedves Éva!Miért törölném??Egy jó recept sosem árthat!Egyébként Anyósom hasonlóképpen készíti el.Befejezésként egy pohár vörösbor...

Kedves Tibor!Én egy kiadós késői ebéd után jártam ott-szerencsére... Így csak a szemem kívánta kaját...

anna schwelung   2010. december 23.

Evaneni38: köszi, hogy közhírré tetted, még hasznosítani fogom!...jó, hogy nem írtad hány fokos sütőbe tegyük...mert főzős tv műsorokban mondják: tegyük 38o fokos sütőbe:-(...csak épp a fordító nem foglalkozott a fahrenheit átszámolással:-)

Gyűjteményekben
Albumokban