_
Maserati GranTurismo
  • 2011. júl. 08.
  • 351
  • 6
  • 13
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 55mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/500
ISO: 320
Készült: 2011. jún. 24. 16:38
Kevesebb
Több

Tuninglove   2011. július 08.

Gyerekek, ez a kép komolyan csak két kedvencet érdemel? :O

mufracsek   2011. július 08.

Nagyon sok kép alulértékelt, de ugyanígy van jópár kép, ami érthetetlenül kap 15+ kedvencet. Van pár feltöltő, akiknek a képei akkor is sok kedvencet kapnak, ha ismert autóról tesznek átlagos képet. Van akik meg akkor se, ha új autóról pakolnak. Ez van.
Maga a kép szerintem túl kontrasztos. Az autó túl sötét. Vagy egy D-Lighting hiányzik róla, vagy nem tudom. Szerintem útólagosan lett húzva a kontraszton. Meg alul kevesebb földet hagytam volna, cserébe több eget vettem volna bele. Szerintem akkor ez is 10+ -os kép lenne.

mufracsek   2011. július 08.

Az én képeimből is szoktatok mindenféle verziókat csinálni, hogy kinek hogy tetszene jobban. Csináltam most én is egyet ebből.
Nekem így tetszene nagyon: http://indafoto.hu/mufracsek/image/12306877-ae504938/user

mufracsek   2011. július 08.

Nem ferde, más színek, kisebb kontraszt. Szerintem élethűbb.

marco16   2011. július 08.

Valóban, mostanában szerintem is egyre nagyobb az alul értékelt képek száma és abban is egyetértek Domival, hogy (számomra) érthetetlen okokból egyes képek meg nagyon sok kedvencet kapnak. Ez van!

marco16   2011. július 08.

Még annyi, hogy kb. én is így képzelem el ezt a képet rendesen mint Domi, csak egy kicsivel több kontraszttal, teltebb színekkel, valahol a kettő között tartom tökéletesnek a kép színvilágát!

Tuninglove   2011. július 08.

Teljesen egyetértek veletek, kár, hogy ilyen írányba halad a dolog.

mufracsek   2011. július 08.

Nem PS-el csináltam (mert nincs), hanem simán csak PhotoScape-ben tologattam pár csúszkát. Pl. Marci PS-el ezerszer jobbat hozna össze. Tőlem, kezdőtől ennyi telt :)

mufracsek   2011. július 08.

Azt csak "mellékesen" jegyzem meg, hogy pl. egy ára szóval nem szólt senki, hogy kikerült a CCXS-es sorozatom Autogespot-ra Fotoshoot-nak. Mikor betettem, akkor még annyit sem írt senki, hogy grat, vagy hasonló. Mikor Zo KES sorozata kiment, akkor mindenki dícsérte.

De Nylonnak, Enzonak, TL-nak, és még sokaknak vannak olyan képei, amik messze átlagon felüliek, mégis jó ha kap 1-2 kedvencet. De rengeteg mostanában a 0 kedvences, 0 hozzászólásos kép is!!!
Hogy őszinte legyek, kedvem is egyre kevesebb van feltölteni. Nem azért, mert a szar vagy átlagos kép nem kap sok kedvencet, hanem mert a jók sem emelkednek ki a tömegből. És félreértés ne essék, nem csak a saját képeimről beszélek, hanem mindenkiéről. Érdemes visszanézni, hogy régebben sűrűn feltöltő emberek hova tűntek el, és miért...

Déév   2011. július 09.

Srácok, nem tudom, hogy mire fel ez a kirohanás!
Ezen a képen egy nagyon szép autó áll egy kurva szép helyen és kb. ennyi....mindezekről a tényezőkről nem a fotós tehet, nem az ő érdeme, hogy ilyen szép a környezet, semmi köze nincs hozzá! Arról viszont igen, hogy Ő fogja meg a gépét és a saját kompozíciója szerint, konkrétan rátartja a gépet a kocsira és megnyom egy gombot. Sajnos az autó sötét lett, elég ferde, előtérben sok a "föld", ahogy ez az előttem is elhangzott és stb.. Én aztán senki feje felett nem akarok pálcát törni, de ez az én véleményem.

A világért sem akarom Lui kedvét szegni a fotózástól, sőt!!! Kívánom, hogy 30 kedvences képekkel kontrázz rá erre kommentemre, amik őszintén szólnak a többiektől a teljesítményedet értékelve! De aki mindezt azért csinálja, hogy minél több kedvence legyen az a szememben eláshatja magát!!!

marco16   2011. július 09.

A régi PV-s összetartás pedig mára 0 lett!

mufracsek   2011. július 09.

Időről időre feljön ez a téma. Ekkor lesznek a 60+ hozzászólásos képek, írásban egymásnak esünk, majd az első személyes találkozónál mindig megbeszéljük, hogy mindenki ugyanúgy gondolja, csak írva nehezebb véleményt kifejteni, mint szóban.

Így én most ebből ki is szálltam. Aki kíváncsi a véleményemre, az már vagy ismeri az álláspontomat, vagy a legközelebbi találkozásunkkor elmondom. Pont.

Zo HUN   2011. július 09.

Igaz, mostanában több az alulértékelt kép mindenkinél, de ebben az is benne van, hogy azért, mert kezdünk hozzászokni a minőségi képekhez! Az elmúlt 1 évben rengeteget javult a képek minősége, ami nagyon jó!

Kedvencnek jelölték
Albumokban