_
Audi Gemballa Biturbo
  • 2008. ápr. 29.
  • 2043
  • 2
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Vajh ilyen tényleg létezik vagy csak kendács tuning meg egy matrica?
Gyártó: LG KE850
Készült: 2008. ápr. 05. 12:46
Kevesebb
Több

I\\/I4R[ł   2008. április 29.

Ezt már én is láttam, a Gemballa Porscékat tuningol, szal nem tudom! (én nem tudtam fotózni)

Piszi   2008. május 28.

Ezt már láttam én is. Ilyen nem létezik!!! Ez első ránézésre egy Q7 ABT csak a tulajnak nagyravágyó álmai vannak csak nincs rá pénze és így próbálja faszázni magát.
Amúgy a kételkedőknek gemballa.com meg lehet nézni, hogy nincs ilyen. A gemballa kizárólag porsche tuningal vagy inkább átépítéssel foglalkozik. Ugyanis amikor beviszed a kocsid még porsche de a amikor kijön már gemballa. Olyan cég mint a RUF.

I\\/I4R[ł   2008. május 31.

Én is megnéztem a honlapot és tényleg nincs ilyen! Gemballát ismertem ennyire!
Igaz, hogy a Q7 rokon a Cayenne-el, de nem foglalkoznak vele!

corben1   2008. június 07.

Igen igen én is láttam és teljesen elképetem, Porsche rajongó földi lényként azonnal internetre tapadtam itthon, hogy létezik-e! Sehol semilyen nyomát nem találtam és nem is igen valós a dolog! Valóban ennyire "gyógy" lehet egy iylen ember? Bár nagy az Isten állatkertje! No comment!

Dompa   2008. augusztus 10.

Ismerem a tulajdonosát a kocsinak.Van egy brutál Porsche 996 a popója alatt és megkérte a Gemballát hogy kivételesen nem foglalkoznának egy picit az ő lomha dögjével. Magyar forintban majd 4m-ért ezt kapta vissza és a 3.0Tdi-ből kihoztak neki több mint 300le-t. Igy is kevésnek találta brutál benzines Porsche-hoz képest és nem tettszik neki. Az AUDI hamarosan átkerül az új gazdájához és már folyamatban is van a Cayenne turbó neki. Szerintem is erősek az írások a hátsó részén de valósak az biztos!!!Üdv.Srácok

I\\/I4R[ł   2008. szeptember 23.

Az III-555 az télleg durva a Techart tuningjával!!! :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban