_
Azenhas do Mar
  • 2012. nov. 04.
  • 435
  • 20
  • 13
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 550D
Fókusztáv: 25mm
Rekesz: f/13.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 100
Készült: 2011. okt. 30. 13:35
Kevesebb
Több

tacsifoto   2012. november 06.

Szép, romantikus hely lehet. Én egész nap kint ülnék a szikla szélén és nézném a tengert.....Zsű, ugye ez az Atlanti óceán? Csak mivel eléggé nagy hullámokat vet....

Zsüzsü   2012. november 06.

Igen, Tacsi ez az.... megint elírtam valamit... de azért sztem néha bemennél, eléggé ki van téve a hely az elemeknek:))))))

tacsifoto   2012. november 07.

Én eléggé félek a tenger vízétől. Nem a víz miatt, hanem az ott honos mindenféle tengeri herkentyű miatt. (medúzák, tengeri uborkák stb.)

Elírás: képzeld, az új gépemen finn ABC szerint vannak elrendezve a betűk.Vakon egész tűrhetően megy az írás, de ha ránézek a billentyűzetre, rögtön végem van....:))))))

Zsüzsü   2012. november 08.

Tacsi, ilyet még nem is hallottam. ábécé szerint... hát ez egy egész nemzedéknek fog komoly hátrányt okozni
amúgy sincs értelme,,,,meg a legtöbbször használt betűknek kell a lehető legkönnyebben elérhetőbbnek lenniük,,, persze akkor is kéne változtatni, de akkor is...????

Zsüzsü   2012. november 08.

Tacsi, ezt még félre is olvastam... hogy finn ábécé.... ????????
Biztos át lehet állítani!!!!!

tacsifoto   2012. november 08.

Nem úgy értem, hogy ABC sorrendben vannak a betűk, hanem ahol nálunk az é helye van, ott náluk ö ékk ls az is látszik, vagy pld. az x és a z helyet cserélt, szóval legalább 8-12 betű másként van jelezve, és máshol helyezkedik el. Aki totál vakon tud írni (én is) annak nincs problémája, de mihely rá kell néznem a billentyűkre, mást látok.....Most egy sillabuszt tettem magam mellé, hogy melyik betűt hol találom.

tacsifoto   2012. november 08.

Magyarán szólva a billentyűk feliratával nem megyek semmire. :(((((

Zsüzsü   2012. november 09.

jaaaaaaaaaaa,,,, értem,,, leesett a tantusz... ez nagyon kellemetlen,,, nem lehet másik billentyűzetet csatlakoztatni a géphez,,, talán nem annyira drága...?

tacsifoto   2012. november 09.

Képzeld Zsü: már négy klaviatúrűm van, de az illesztés miatt csak ez az egy jó bele. Most képzeld el, egy hete kaptam, aztán már futkosok új alkatrészt venni hozzá.
Meg fogom szokni.
Maximum megtanulok finnül:))))

Kedvencnek jelölték
Albumokban