_
Montmartre
  • 2012. szept. 05.
  • 180
  • 15
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 550D
Fókusztáv: 50mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/80
ISO: 100
Készült: 2012. júl. 06. 14:14
Kevesebb
Több

nevetnijo   2012. szeptember 06.

egyszer én is szeretnék Párizsba eljutni :) majd egyszer valóra válik ez az álmom :)))

tacsifoto   2012. szeptember 07.

Zsü, Párizsban divatba jöttek a függőleges kertek. Fiam néhányat fotózott tavaly. Nagyon jópofa, csak nem tudom, a falaknak nem árt-e? Úgy tudom, hogy ezek a falon futó növények valósággal beszívják a nedvességet a falba. Legalábbis egy építész ismerősöm mondta.

Zsüzsü   2012. szeptember 07.

Igen, én is hallottam,,, de nagyon mutatós:))

tacsifoto   2012. szeptember 07.

nevetnijó:minél előbb valósítsd meg az álmodat, bármilyen áron, mert egyre nehezebben mozdul ki az ember.
Ellenkező esetben úgy jársz, mint én Schubert sírjával..... :(((( Már húsz éve készülődök a bécsi Zentralfriedhofba, ami mindössze 70 km tőlünk, hogy virágot vigyek kedvenc zeneszerzőm sírjára, de mindeddig nem jutottam el. Idén, ha kell, egyedül is elmegyek. Még megpróbálom a húgomat rábírni, hogy jöjjön el velem, de ha nem jön, egyedül nekivágok. Könnyebb lett volna, amíg autótulajdonos voltam, de így is meg fogom oldani.

Szóval m e n j minél előbb!

tacsifoto   2012. szeptember 07.

Igen Zsü, nekem is tetszenek, a Szép kertek című albumomban van is ilyen kép. Ha ennyire nem lenne hely, én is képes lennék függőleges kertet létesíteni, mert nem élhetek zöldövezet nélkül. De szerencsés vagyok, mert nálunk tágas szép növényes füves hely van, még dzsungel is van a szomszéd telken.

nevetnijo   2012. szeptember 14.

tacsifoto, tényleg igaz, ahogy korosodik az ember, egyre kényelmesebb, nehezebb az elindulás :))) mindent elkövetek, hogy az álmom valóra váljon :)))

Kedvencnek jelölték
Albumokban