_
Rozmaringos töltött csirkecomb
  • 2012. febr. 04.
  • 328
  • 9
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Huh:))) Recept: Hozzávalók: 4 nagy csirkecomb, 10 dkg füstölt tarja, 10 dkg vargánya (vedd lazán:) gomba, 2 fej reszelt hagyma, 15 dkg csirkemáj, 1 egész, és 2 főtt tojás, 50 g reszelt sajt, 1 tejben megáztatott zsemle, 1 cs. petrezselyem, jó adag rozmaring, bazsalikom,kakukkfű (vedd lazán:), só, bors, olaj, méz, vaj
Csirkecombokat besózni... A tarját megdaráljuk, kis vajon kiolvasztjuk belőle a zsírt, melyen megfonnyasztjuk a hagymát, a gombát és a csirkemájat. Miután kihűlt hozzáadjuk az apróra vágott kemény tojásokat, a fűszerkeveréket, reszelt sajtot, az 1 db nyers tojást, és jól összedolgozzuk...a végén sóval, borssal is ízesítjük.... a tölteléket betömködjük a csirkecombba... . Én sütőzacskóban készítettem, burgonyacikkeket is tettem bele,, , a csirkecombot megkentem kis mézzel. ,,majd kb. 1 órán át, 180-200 fokon megsütöttem....:)))
Gyártó: Canon EOS 550D
Fókusztáv: 55mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/250
ISO: 100
Készült: 2012. febr. 04. 15:20
Kevesebb
Több

bokamari   2012. február 05.

Ó, most akartam lefeküdni, de inkább megkóstolom!!!
hammmm

Zsüzsü   2012. február 06.

Köszi, .. féltem, mert ajándék vacsora volt, és első próbálkozás:DDDDD

Zsüzsü   2012. február 06.

Azért azt meggondolom:DDD Elég munkás:)))))

Zsazsa anyo   2012. február 06.

Az ajándékozott biztos nagyon elégedett volt! Akkor meg
megérte!
Ha időd engedi, odarittyenthetnéd a receptet a kép alá....
lécccccci!!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban