_
Bimbikék. 2012.08.12. 180414
  • 2012. aug. 12.
  • 188
  • 3
  • 6
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Humanista   2012. augusztus 14.

Kedves Csuru! Nagy szerencsém volt. A paprikákat szerettem volna fotózni és ha már kezemben a gép, akkor nézünk körül a többi neveltnél. Ez a pompás kutyatej testvére, amelyik tavasszal oly szép hármas virágokat hozott. A tavaszi virágzó most majdnem virágtalan, sőt egy ágacskáját levágtam, mert száradni kezdett, úgy látom helyrejött. Ő most hozza formába magát, egyre több virág és bimbó van rajta.

Kedvenc utazásaink   2012. augusztus 14.

Nagyon szereted a növényeket, ahogy elnevezed és ahogy írsz róluk. Nagyon érdekes fotó!!!!

Humanista   2012. augusztus 14.

Kedves Kedvenc Utazásaink! Igen a növényeket is nagyon szeretem, az állatokat is, bár tőlük nagyon irtózom, gyerekkori trauma tudattalan emléke lehet az oka. Hároméves szeleburdiként ráléptem - a konyha kövén - Édesanya egyik hullámos papagájára, valószínű ezt nem tudom megbocsátani magamnak és az irtózattal fejezem ki. A másik ok, hogy viszonylag fiatalon beteg lettem, ezért nem igen tudok már a lakásból kimozdulni, csak nagy ritkán, így a növények, virágok életét jobban figyelemmel tudom kísérni és minden kis rezdülésüknek örülni.

Kedvenc utazásaink   2012. augusztus 15.

Érdekes párhuzamos dolgot írtál le az életedről. Az én fiatalabb fiam kb 8-9 éves korában véletlenül rálépett a nagyon kedvenc kis nyúlra és Ő temette el. Nagyon megsiratta, zokogott velem együtt. Ezután úgy felerősödött benne az állat szeretet, hogy csoda. Talán az Ő lelkében az játszódott le , mint a Tiédben.
ó fotó szerkesztőd van? Szabad tudnom, hogy mi a neve?

Humanista   2012. augusztus 17.

Kedves Kedvenc Utazásaink! Ezt a képet nem szerkesztettem, csak a picasában az eredeti méretéből levágtam, hogy a bimbók középre kerüljenek, persze ezzel némiképpen nagyítottam a képet. Az ACDSee Photo Manager 2009-es programot használom, a picasa mellett a keretezésekhez, effektusok - kiemelések - színezések, formák alakításához. Igazából a Corel Photo Shop Pro X2 képszerkesztőt szeretném használni, csak annak két elemét még nem gyakoroltam be, a kivágás-illesztés egymásutániságát. Végül is, bár szerkesztett képeknek nevezem, - mert az eredeti képtől eltérő - de szó szoros értelemben nem azok, inkább csak alakítások.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban