_
Csatornafedél
  • 2019. szept. 07.
  • 204
  • 14
  • 5
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 400D
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/11.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 400
Készült: 2019. szept. 03. 16:17
Kevesebb
Több

Hermi   2019. szeptember 07.

Az az egyik csoda benne, hogy az öntödében vették a fáradságot, hogy ne csak sima vaslemez legyen belőle!!

frangipani   2019. szeptember 07.

Igen, és hogy nem csupán egy sablon alapján öntöttek, hanem látod, hogy mennyiféle van, néhány négyzetméteres körzeten belül. :-D Valószínűleg benne van a városvezetés keze is, mert igen rendezett a település, tele virággal, mindig ápolt parkokkal, frissen nyírt fűvel és sövénnyel, még a kis utcákban is, ahol csak magánházak vannak. Minden fesztivál ingyen látogatható. Rossz indulatú ismerőseim erre azt mondták, hogy persze, itt van pénz az idegenforgalomból. Erre én azt mondom, hogy egyrészt a szezon csak két hónapig tart, másrészt sok helyen lenne rá pénz, csak ott nem közcélokra költik...

Hermi   2019. szeptember 07.

:-) Érzek a leírtakban egy egészséges lokálpatriotizmust, ami egy nagyon tisztelendő dolog! De a legfontosabbb, hogy tökéletesen igazad van, ráadásul nem is narancssárgák vagytok, mégis van pénz rendre, tistaságra!!

frangipani   2019. szeptember 07.

Nagyon jól érzed. :-D Viszont van összehasonlítási alapom. A másik hely ahok élek - tudod miről beszélek -, a valaha szó szerint virágzó gyönyörű kisváros ma térdig gazos, az országban egyedülállóan sok műemléke romokban hever, a városközpontban patkányokat láttam, egyetlen csicsás tér emészti fel a város összes pénzét. Pedig nagyon narancssárga, és szintén jelentősen kaszál a turizmusból. (Ha így marad akkor nem sokáig.) Minden rendezvény keményen fizetős, pedig családbarát településként jellemzi önmagát... Sorolhatnám még sokáig pro és kontra, de azt hiszem nincs szükség rá.

Hermi   2019. szeptember 07.

Nincs, valóban nincs rá szükség, tudom, miről beszélsz... Nálunk is déligyümölcs-szín dívik...:-(

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban