_
MAG-009
  • 2011. febr. 28.
  • 2714
  • 2
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony Ericsson U10i
Fókusztáv: 4.7mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/100
ISO: 50
Készült: 2010. aug. 27. 16:58
Kevesebb
Több

Regulus   2013. október 27.

A városi terepjárós fajta külön embertípus. A parkolóban átlósan állnak. általában kopaszra nyírt fejűek, de vannak ettől eltérő példányok is. Elemük a provokáció.

leiterjakab   2014. március 03.

Üdv égitest! :) Az megvan, hogy hosszú de inkább széles? Azért a nagyobb (szélesebb) autók nem minden (legritkább) esetben férnek el az eleve szűkre méretezett beosztások szerint. Ha be is fér, ajtót nem tud nyitni, nem csak ő, de gyakran a kisebb kocsik sem egymás mellett. A fényezés meg ugyebár nem olcsó mulatság. Én ebben semmi kivetni valót nem találok, egyszerűen óvatosság. Amúgy pedig nekem is van egy hasonló, s nem vagyok kopaszra nyírva, (hullik az magától...) de még csak nem is provokálok! :)

leiterjakab   2014. március 03.

Igazság szerint nem is kéne a beosztási csík... mindenki a legjobban be tudna állni, hiszen nem "egységsugarú" autók és vezetők vannak...

Regulus   2014. március 04.

Sokban igazad van, de akkor ne a személygépkocsi parkolót használjátok, hanem a buszvárakozóhelyeket. Vagy kettős tarifa a fizető parkolóban. Nem is a parkolással van a fő gond, hanem a vezetési mentalitással. Nekem egyterűm van, mely sz átlag személyautóknál szélesebb, nekem is néznem kell bizony a rendelkezésre álló parkolóhely szélességét. De átlósan nem állok be. Ha nincs a parkolókban beosztás, akkor fele annyi autó fér el bennük. Másrészt pedig én is kopaszodom, ebben sorstársak vagyunk.

Erniefromh   2014. március 08.

A KRESZ meghatározza a jármű elhelyezését a parkolóhelyen, amit táblával vagy felfestéssel, egyéb módon lehet jelezni. Ha nincs jelzés, a menetirány szerinti jobb oldallal párhuzamosan, egyéb jelzés esetén annak figyelembevételével helyezhető el egy jármű (kivétel motorkerékpár).
A fotón látható szituációban a jármű vezetője nem köteles a kialakított megállóhelyet igénybe venni ha ott járműve nem helyezhető el szabályosan. Ha mégis megteszi akkor KRESZ szabálysértést követ el, kivéve ha a parkolóhely magánúton, magánterületen van kialakítva, hiszen ott a KRESZ szabályaitól el lehet térni (az út kezelője akár azt is meghatározhatja hogy a járműveket a fotón látható módon kötelező elhelyezni), ez a képről nem derül ki.

xuwxgahfht   2014. március 20.

leiterjakab: ezért most itt kár volt. A képen egészen világosan látszik, hogy ez a seggfej ezen a helyen simán elfért volna normálisan is.

Regulus   2014. március 21.

Nagyon meghatott a figyelmesség, mely szerint azért állt be ferdėn, hogy ne sérüljön meg egy szomszédos autó sem. Kis cinizmust is érzek a megjegyzésben, de ez ezeknél megszokott.

Kedvencnek jelölték
Albumokban