_
Ködszínház képei...
  • 2014. nov. 04.
  • 589
  • 14
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Magyarországon egyedülálló, látványos multimédiás szökőkút épült, melynek 35 méter magas vízoszlopa messziről is jól látható. A Nagyerdei Stadion közvetlen szomszédságában lévő szökőkútban – más néven Ködszínházban – mintegy 30x10 méteres, 2000 négyzetméter vízfelületű medencéjéből, legyező alakú vízpermet is létrehozható, amely nappal és sötétedés után is különleges élményt nyújt.
Az esti fényjátékot víz alatti lámpák biztosítják, de vízpermetre vetített egyedi lézer-animációkat és Debrecenről szóló kisfilmeket is láthatnak a szökőkút partján időző érdeklődők. A látványos vetítés minden nap 21.15 órától látható. A különleges élményt a nézők a kút stadion felőli oldaláról szemlélve élvezhetik. A kalandvágyók akár majdnem száraz lábbal át is kelhetnek a szökőkút vizén, a medencében lévő „tipegők” segítségével

irenne56   2014. november 05.

Nagyon jó! :-) Júliusban jártunk Debrecenben, mi erről jól lemaradtunk! :-((

Chromcsi   2014. november 06.

Köszönöm !!! :)
Irenke, júniusban adták át az újjáépített parkot, s akkortól van ez a látványosság is!

irenne56   2014. november 08.

A fotód láttán utólag olvastam a neten a Ködszínházról, kár, hogy személyesen nem láthattam, de kárpótoltak a fotóid! :-))))

Chromcsi   2014. november 08.

Irenke, kiegészítjük egymást, kedvet csinálunk bizonyos helyek megnézéséhez, ezért sztem többek között az Indát!:)

iiilona   2014. november 10.

Tele latvany keppel, remekul fotozva!

Chromcsi   2014. november 10.

Ilona, a ködszínház lényege, h kb 5 percig a a vízpermetre képeket vetítenek folyamatosan. Nem könnyű fotózni a folyton változó képeket, ráadásul némelyiket a víz teljesen elmossa... De érdekesség mindenképpen!!!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban