_
Joghurt torta
  • 2012. szept. 06.
  • 655
  • 18
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók:
3 pohár natúr joghurt
14 evőkanál porcukor
3 evőkanál zselatin ( kb. 1csmg.)
2csmg tejszínhabpótló por
1csmg tortazselé

Elkészítése:
A fenti hozzávalókat összemelegítjük, de nem szabad felforralni!
Ha kihűlt, de még nem kocsonyásodik, hozzáadjuk a 2csmg tejszínhabpótló porból készült tejszínhabot. Ezeket összekeverjük. Tortaformába öntjük és rétegesen gyümölcs darabokkal gazdagítjuk. ( pl.: őszibarack, ananász, kivi) A torta tetejét szintén gyümölcs darabokkal díszítjük.
Hűtőben tároljuk mindaddig amíg a torta tetejére a gyümölcszselét elkészítjük. A zselét a tortára öntjük és kb. 2 óráig a hűtőben hagyjuk keményedni.
A torta a forma levétele után szeletelhető és fogyasztható!

Jó étvágyat!
Gyártó: Canon PowerShot SX150 IS
Fókusztáv: 5mm
Rekesz: f/3.4
Zársebesség: 1/30
ISO: 200
Készült: 2012. júl. 15. 15:01
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban