_
0029 kép
  • 2018. nov. 28.
  • 113
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
029 kép
2011. március 8., 12:20 •

Az Automatikus Kereskedési Stratégia,- és Beszállási Pont Előrejelző Program ez teljesen új név. Azért változtattam meg, hogy a névben benne legyen a tudás.
-A program kereskedési stratégia alapján ad ajánlatot
-A program egy beszállási pontot ad a pozíció nyitáshoz
-A program a korai kiírással előre jelzi a beszálló értéket, még azelőtt, hogy az teljesült volna.
Eszembe jutott a 2010.01.22. napon kapott felhasználói észrevétel. Arra gondoltam javíthatom a kötéslista eredményt, ha megszüntetem a szóban forgó 1-5 pont differenciát a következővel:
Idézet:
"Az volt a felhasználók problémája, hogy esetenként 1-5 pont differencia miatt nem teljesült a nyitás / zárás és nem értették, hogy ilyenkor mit kell tenniük. Erre látható példa is a képen. Az OTP "ELADÁS / SHORT NYITÁS" ajánlat 6 163 értéken volt, de a napi maximum 6 160 értékig emelkedett. Ezután a napi minimum szerint az OTP árfolyama 5 925 értékre csökkent. A másik példa az EUR/USD. Itt "VÉTEL / LONG NYITÁS" 1,4057 értéken volt, de a napi minimum 1,4066 értékig csökkent. Ezután a napi maximum szerint az EUR/USD árfolyama 1,4137 értékre emelkedett. A program értelmében 1,4057 Long és 1,4115 zárás. Pár pont differenciáról van szó, de ez nagyon zavarta a felhasználókat. A félreértés elkerülése érdekében elkezdtem dolgozni a kötéslistán."
Idézet vége.
Az ablakból most eltüntettem az "AUTOMATIKUS POZÍCIÓ AJÁNLAT" elnevezésű ajánlatot, mert ennek már külön menüje. De arra gondoltam javíthatom a kötéslista eredményt, ha megszüntetem a szóban forgó 1-5 pont differenciát a következővel:
-Short esetben egy piros lefelé mutató nyíl jelzi a pozíció nyitást már akkor, amikor a napi maximum értéke 5 pont differenciára közelítette meg a short pozíció nyitás értékét.
-Long esetben egy zöld felfelé mutató nyíl jelzi a pozíció nyitást már akkor, amikor a napi minimum értéke 5 pont differenciára közelítette meg a Long pozíció nyitás értékét.
Ez a megoldást a statisztika szerint nagyobb profitot termelt, mert eddig differencia miatt kimaradt kötések ezután már teljesültek.
Továbbá egy új ablakban megjelenítettem a napi minimum és long nyitás ajánlat közötti differencia értékét azzal a céllal, hogy látható legyen teljesült a napi ajánlat vagy nem. Megjelenítettem a napi maximum és short nyitás ajánlat közötti differencia értékét is. Az üzenet neve: "AZ ÁRFOLYAM ÉS A KERESKEDÉSI ÉRTÉK KÖZÖTTI DIFFERENCIA"
Kevesebb
Több