_
Giccs No3
  • 2010. okt. 26.
  • 457
  • 3
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Olympus FE-46
Fókusztáv: 7.7mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/4
ISO: 125
Készült: 2010. okt. 26. 17:07
Kevesebb
Több

Angelo   2010. október 27.

Kedves Tibi! Köszönöm a nyakatekert,bő szóvezetésű,logikailag nagyon is helyénvaló,és művészetileg tényfeltáró mindenre kiható ékes hozzászólásod.Ha Anna olvasná amit írtál........

Angelo   2010. október 27.

Köszönöm a kedves hozzászólásokat! Láttátok a 10/10-es No-es művészi alkotást?

anna schwelung   2010. október 28.

Angelo: kémeim jelentették, hogy szerény személyem is szóba került e giccs kapcsán. Sajnos nem vagyok a szavak embere, sőt giccs ügyben nem is vagyok olyan szaktekintély, mint a hárombetűs műítész. ...én inkább csak egy-két szóban értékelhetem az értékelhetetlent....A fotóról lemaradt a leányka keze, ezért nem igazán állapíthatjuk meg, hogy a manikűrös kifogástalan körömépítést végzett, vagy sem. A torzó arca nem kifejezetten éles, vagy remegett a kezed, vagy a beállítások terén van még igen sok hiányosságod. A korinthoszi oszlopokon alkalmazott akantuszlevelek helyenként sötét pacára emlékeztetnek, színük mikulásvirágra emlékeztetnek, de azt hagyjuk advent idejére. Az általam elítélt photosop használatával korrekciót alkalmaztál a modell felsőtestén, miáltal a szilikonbeültetésnek nyoma sem látszik. Egyedüli értékelendőnek tartom, hogy a modell ölét diszkréten ábrázolod, ellentétben Babszi munkáival, aki sokunk rosszallása ellenére is a naturális ábrázolási módot érvényesíti minden esetben. Ezért a minősítésem az elérhető 10 pontból 0,5.!!!

Angelo   2010. október 28.

Kedves Anna! Félreértelmezted a helyzetet,ugyanis én arra gondoltam amikor a hárombetűs műitésznek írtam rólad,hogy a felhasznált szóhasználattól hátha ihletet kapsz:):):).Egyébként a pontozásod nagyon alacsonynak találom,ennyire nem olyan jó a kép.Itt fordított a pontozás a 10-es a legrosszabb.
Maradok örök tisztelőd:Angelo

anna schwelung   2010. október 28.

...tudom, hogy a szavaim hiányoltad, azért kerültem szóba!!!..olvastam is a tegnapi kommented!! ...köszi, hogy hiányoltál!

Manóvezér   2010. október 28.

...az csak hagyján,de hová lenne az Indafotó és az Iindafotósok közössége nélküled?

Kedvencnek jelölték
Albumokban