_
Tükrös parkoló
  • 2013. jan. 30.
  • 416
  • 25
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon COOLPIX L19
Fókusztáv: 6.7mm
Rekesz: f/3.1
Zársebesség: 1/129
ISO: 64
Készült: 2013. jan. 30. 15:36
Kevesebb
Több

tacsifoto   2013. február 02.

...akkor az üvegfalon át belerohan a bevásárlóház mozgólépcsőjébe.

tacsifoto   2013. február 02.

:D :D :D Nem kéne sokat gyalogolni. Maa egyébként ott jártam, lévén ez a legközelebbi bevásárló hely a lakásomhoz és megfigyeltem. Az autók nem tudnának az üvegbe rohanni, mert kissé alacsonyabbak, mint ahol az övegfal kezdődik. Maximum egy betonfalba rohannának, az pedig nem lenne olyan vicces. Különben is, az itteni parkoláshoz több és főleg akkora kanyart kell bevenni, hogy ez után a kocsi nem érné el az első kozmikus sebességet,azt meg pláne nem, hogy az üvegfalnak rohanjon... (Nem tudom, melyik sebesség nagyobb? :D :D :D )

anna schwelung   2013. február 02.

Ez aztán egy jó becsapós kép így! 3D-ben talán jobban átjönne, mindjárt meg is konzultálom Istvánnal a kérdést...

tacsifoto   2013. február 02.

Hát csak konzultálj..... de a valóság az, amit írtam. Különben is mi az a 3D?

anna schwelung   2013. február 02.

Tudod, hogy nem vagyok fotómágus, még igazi kattintós sem! Ezért szabatos megfogalmazást nem tudnék adni....csak úgy érzem, a háromdimenziós képen talán jobban látszana az üveg és parkolószint közti szintkülönbség.

tacsifoto   2013. február 02.

Hát ez csak egy kétdimenziós, földszintes kép, de a valóság az, amit leírtam. Legközelebb (ha nem esik az eső) le is fotózom direkt Neked.

anna schwelung   2013. február 02.

Jaaaaj, kár rám pazarolni a pixeleket! Mint például a nők által oly' nagyon áhított kenceficéket ránc ellen, szépség ellen:-)))

tacsifoto   2013. február 03.

Úgy gondolod?
A kenceficékről hasonló a véleményem. A kiemeli a csúnyaságot, viszont elrejti a szépséget. Erre élő példa Elvis Presley felesége (volt). Míg nem lehetett látni az arcvonásait a sok máztól, ráadásul a feketére festett haj, kimondottan csúnyának láttam. Aztán amikor lehullott a sok kence róla, megbarnult a haj, akkor derült ki a rejtett szépsége....

Kedvencnek jelölték
Albumokban