_
Ferrari 599 GTB Fiorano HGTE
  • 2010. ápr. 26.
  • 623
  • 11
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A tulajdonos, és rajta keresztül a Warm-Up engedélyével kerül fel tőlem pár kép, csak erről az autóról.

Kriss   2010. április 26.

gyönyörű ez az autó!!
Ma reggel iskolába menet szembejött a némettaxi-színű 612-es aminek piros belseje van... Hát mondanom sem kell még mindig botrányosan néz ki de érdekes lenne elkapni. Német rendszámot kapott =)

mufracsek   2010. április 26.

Ez az autó nekem is nagy kedvencem. A képek kb. fele erről született :) Pláne esőcseppekkel, nagyon szép volt. Csak végig esett az eső, ázni is utálok, meg a gépet is féltettem. De azért lettek róla jó képek.
A némettaxi-612 meg sose tetszett. Egyszer persze szíveen megnézném úgy, hogy a fényes is jók, és lehet is fényképezni (akár nappal, akár este), de az a szín nagyon nem tetszik. Ugyanúgy, ahogy a kék 612 se. Pedig abban ültem, és annak a belseje gyönyörű!!

Jetiii   2010. április 26.

Anyám látta ma a 612-est. Éppen megállították a rendőrök. Csinált is képet róla, csak mobillal.

Kriss   2010. április 26.

én anyám meg az fl-es fehér mc granturismo superakármit fényképezte le az én gépemmel szombaton, nem is csinált rossz képet xDD

bence93   2010. április 26.

1 miért törlöd az exifet?
2 melyik az a némettaxi?

mufracsek   2010. április 26.

Ott kérték, hogy ne kerüljöön fel kép sehová. Én megígértem. Majd ennek az autónak a tulaja elintézte a WUP-nél, hogy tehessek fel képeket. Gondoltam ha már engedélyt kaptam a feltöltésre, akkor leveszem az EXIF-et, véletlenül se legyen gond belőle, hogy pl. melyik nap volt.

airnorbee   2010. április 26.

Aki szemfüles és tud olvasni a régi sorok között az rájöhet:)

mufracsek   2010. április 26.

Persze, meg ki lehet deríteni. De aki csak erre az egy képre néz rá, az nem tudja. És ez a lényeg.

airnorbee   2010. április 26.

Amikor először szóba került akkor még bíztam benne hogy látunk majd szép képeket, de akkor ezek szerint nem érdemes várni....:(

mufracsek   2010. április 26.

Nem érdemes. Csak erről az egy autóról kaptam felhatalmatzást, hogy tehetek fel képet. Annyiból jó, hogy ez volt a legszebb kint (szerintem), és erről csináltam a legtöbb képet. És sok olyan van, amin csak ő látszik. Ezek fognak felkerülni.

airnorbee   2010. április 27.

Valami különlegesség volt kint?Vagy arról sem beszélhettek?

mufracsek   2010. április 27.

Inkább nem mondok semmit, az a biztos. Tényleg nem akarom kihúzni a gyufát. Kaptam egy lehetőséget (képfeltöltés) amivel nem szeretnék visszaélni. Ennyi a story :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban