_
DSC04012x

DSC04012x

zoldseg

zoldseg képei

  • 2012. márc. 04.
  • 4388
  • 0
  • 22
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Károly körút, HMR 080
Gyártó: Sony Ericsson K800i
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/800
ISO: 80
Készült: 2012. febr. 29. 12:53
Kevesebb
Több

gyurxi   2012. március 06.

Mit vártál egy taxistól.... hogy be tud állni normálisan?

Popi   2012. március 06.

Mondjuk azt sem értem mi a faszt zavarja ott...

NGabor   2012. március 06.

És az az autó aki egyedül beállt a két taxi helyére? Vagy nem a tábla utánra szól a [2x taxi] tábla?

gyurxi   2012. március 06.

@Popi: akkor neked is csak gratulálni tudok. Majd ha egyszer bringára ülsz, akkor rájössz milyen jó érzés a bringautadon kikerülni egy taxist ,aki ki tudja mikor ba**a rád az ajtót... Pedig beállhatna szépen is, de 12IQ -val nehéz.

gyurxi   2012. március 07.

8IQ -val lehet pislogni már (komoly). Szal szerintem a 12 az pont jó. :)

asztalosgabor   2012. március 08.

"Mondjuk azt sem értem mi a faszt zavarja ott...
"

Így is keskeny a bringasáv, hátmég ha kilóg rá valaki.
ilyenért a rutinvizsgáról is kibasznak, akkor hogyan lehet az ilyen taxis? Vegyék el az engedélyét fél évre egy ilyenért, úgyis mindig azon siránkoznak, hogy túl sok a taxis és nem tudnak megélni.

kismikober   2012. március 09.

A taxisok nem véletlenül állnak így,hanem pontosan kimérik azt a nekik legjobb pozíciót ahonnan a legjobban tudnak rádiózni. Ezen múlik a bevételük.Nem azért áll így hogy a Kreszt amúgy sem ismerő(ha meg ismeri úgysem tartja be) biciklis B..zit bosszantsa. Kb 3cm eltérés is számít hogy hol van rendes térerejük. 38000 forintot fizetnek drosztdíjat,de avval senki nem foglalkozik az illetékesek közül,hogy onnan dolgozni is tudjanak. Biciklivel meg egy barom aki a városban közlekedik. Meg kellene néznie egy pollenszűrőt a mit 2 hónapig használ egy autós. Azt a mocskot szűretlenül szívják be az "egészséges "életmódot élő balf@szok

gyurxi   2012. március 09.

@kismikober: míg én átmegyek a dugón 4 perc alatt, te állsz ott 41-et, 10x annyi ideig szívod + Én 1 méterrel magasabban nem az ólmot szívom (töményen). A kocsi légszűrője NEM tehát nem tudja kiszűrni az FFP3-as de már az FF1-es részecskéket sem, a PM10-et meg pláne nem. A MASZK amit hordok, az FF3-at még kivédi, 3M 8835-ös maszk. http://youtu.be/DYHBo7vTCbA

asztalosgabor   2012. március 09.

nem hiszem hogy egy méter olyan sokat számítana, itt szimplán leszarja a taxis az összes többi embert.
és a cb vételi ereje sem lehet ok a szabálytalan várakozásra, ráadásul ezzel a többi taxisnak okoznak kárt, hiszen a jobb vétel miatt előlük happolják el a fuvarokat. ja és a XXi. században már vannak modernebb címkiosztási rendszerek mint a cb.

gondolom te is egy ilyen féreg vagy, ezért véded őket ennyire. remélem következő alkalommal a kurva anyádon parkol az egyik, mert ott jobb a vétel.

Azt meg megnézném, hogy a pollenszűrő a mikrorészecskéket mennyire is szűri ki a levegőből, hiszen azok nagyságrendekkel kisebbek mint a pollenek.

Kacsa65   2012. március 10.

Nem kellene bántani egymást gyerekek! Vannak normális taxisok és normális biciklisek is.
Mondjuk kismikober érve a bunkó módon parkolás mentegetésére nem kicsit sántít: pont egy szépen kialakított széles droszt nem elég a kollégának a CB vételhez?! Kac-kac...

enfero   2012. március 10.

Ő csak egy taxis! Többet ne várjunk tőle!

kismikober   2012. március 11.

Mint írtam 3cm is számít. Anyádat meg te húzd magadra.Nem cb-vel dolgoznak hanem urh rádióval. Különben meg dögölj meg.

Popi   2012. március 12.

Én még mindig nem látok a képen semmi extrát..Ja hogy fél a bringás..kerülje ki.Ahelyett,hogy fotózgat,meg anyázik..fordítson egyet a kibaszott kormányon és mehet tovább...Neki a legkönnyebb a haladás.Ha minden ilyen apró semmiséget lefotóznánk egy nap és feltöltenénk,gyanítom összezuhanna itt az indafotó..
Hány ember rakhatna fel fotót a járdán cikázó bunkó bringásokról? Piroson áthajtó,tükör rugdosó majd gyorsan eltekerőkről..

gyurxi   2012. március 12.

Komolyan ertelem megvan ... ott a KIALAKITOTT genyo nagy hely de a bringas keruljon ... Ugyis kifogy a benzin majd jokat rohogok a hajas BMW taxisokon akik szarni is csak autoval jarnak . En is eladom majd a kocsim , mert lesz penzem villanyosra . Ha vki ramszolna hogy kiall az elje bocsanatot kernek es beallnek jol . De ehhez tobb ertelem kell 3 altalanos iskolanal ...

zoldseg   2012. március 12.

@Popi: Szemészet, illetve önkormányzat, okmányiroda. Az előbbi egy komplett látásvizsgálat, az utóbbi meg a jogosítványod visszaadása ügyében.
A taxi a képen szabálytalanul várakozik, nem a kijelölt parkolóhelyen, hanem a kerékpársávon áll.

Nagyjából ennyi vele a probléma.

gyurxi   2012. március 12.

@Popi ne hagyd abba, :D jókat röhögök, elképzeltem ahogy az autópályán szembe forgalomban haladó kivilágítatlan autóst nézed és mély hangon mondod "én még mindig nem látom, nem látom mi a baj, egyszerűen nem értem...." xD :D

zoldseg   2012. március 13.

@gyurix: a sértett taxisunknak köszönjük a vita eddigi pörgéséhez nyújtott hathatós segítségét, a jövőben nem tartunk igényt rá.

asztalosgabor   2012. március 13.

"Ahelyett,hogy fotózgat,meg anyázik..fordítson egyet a kibaszott kormányon és mehet tovább...Neki a legkönnyebb a haladás.Ha minden ilyen apró semmiséget lefotóznánk egy nap és feltöltenénk,gyanítom összezuhanna itt az indafotó.."

Gondolom a taxiban nehéz lehet a kormányforgatás ha több mint egy méterre sikerült megállnia a szegélytől. Valószínüleg a hátramenet hiányzik a kocsiból vagy csak nem ismeri ezt a sofőr ezért csak orral előre tud parkolni az meg így sikerült.

Az a kerékpársáv így is keskeny, vagyis a kikerülés akadályozza és veszélyezteti a forgalmat.

Hiszen szerinted logikusabb az ha 100 ember kerülgeti a szabálytalanul várakozó autóst mintha ő tanulna meg normálisan parkolni.

Sokan siránkoznak hogy mennyire szűkek a parkolóhelyek pl. a bevásárlóközpontokban, ezért foglalnak el kettőt. Itt látható, hogy hiába 2,5 m széles hely, egyesek akkor sem képesek az 1,8 m széles autóval rendesen beparkolni

gyurxi   2012. március 13.

http://kerekparosklub.hu/milyen-erveket-ne-hasznalj-am...

Szerinted én nem fizetek adót? Informatikusként minimum 1,5x annyit mint egy átlag taxis. Áfát nem fizetek? SZJA-t sem fizetek? TB-t nem fizetek? MINDENKI fizetni. Ez az igazság.
Továbbá nekem is van egy Nissan Juke -om, de eszem ágában nincs autóval a belvárosba menni.

zoldseg   2012. március 13.

@gyurxi: Ott a pont, a lista picit részrehajlóan (kerékpárosok számára megengedően kezelve a szabályokat), de nagyon jól összeszedte a problémákat.