_
Sanctuary Ho Tram Resort
  • 2015. jan. 22.
  • 136
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Ho Tram kis városa Vietnam dél-keleti részén található, kényelmes és fél órás autóútra Ho Chi Minh-városától. A régió egyedülálló földrajzja látványos napfelkeltéseket és naplementeket hoz létre a tengerparton, ami egy ritka vonás egy olyan országban, ahol főként kelet felé néz. A közeli látnivalók közé tartozik a privát strand, a Bluffs golfpálya és a Ho Tram Casino.
Sanctuary Residential Resort Ho Tram világszínvonalú lakóközösséggé válik, amely ötvözi a luxus vízparti villákat, egy luxus üdülőhelyet és egy sor sport- és szabadidős létesítményt. A Sanctuary Residential Ho Tram egy különleges környezet azok számára, akik Ho Tramot otthonról távol tartják. A 3 lakóközösség mindegyikét biztonságos, csendes, fákkal szegélyezett sétányok köti össze az üdülőhelyhez. A luxus butik üdülőhelyen elegáns, szabadtéri étterem, teniszpálya, játszótér és számos vízi sportfelszerelés áll a vendégek rendelkezésére. Háztartás és teljes szobaszerviz menük állnak a vendégek rendelkezésére otthonuk magánéletében. A helyszínen egy minimális szoba is rendelkezésre áll.
Sanctuary Residential Ho Tram Vung Tau számos étkezési lehetőséget kínál vendégeinknek. Vacsorázzon a szabadtéri étteremben a folyó mellett, ahol friss, házi készítésű ételeket fogyaszthatnak, egyszerű, de ízletes ételekkel, pihentető, de stílusos környezetben. Az a la carte menü a nyugati és ázsiai ételek széles választékát kínálja, többek között finom pizzákat kínálunk a mi tüzelésű kemencéből, és friss, „napközbeni” fogásokat a vietnami séf kérésére, valamint helyi vietnami és ázsiai specialitásokat. Ha azt szeretné, akkor a saját luxus villa kényelmében is étkezhet a tágas, étkező- és éttermi menüből. A Sanctuary Ho Tram minden alkalomra alkalmas - romantikus vacsora két vagy egy nagy vacsora vagy BBQ a teraszon. Sanctuary Residential Ho Tram Vung Tau Vietnam a legjobb luxus üdülőhely, mely kedvezményes árakat kínál a vietnami szállodákban. Foglalás Sanctuary Residential Vung Tau online és forró ajánlatok, különleges promóció: azonnali visszaigazolás a legjobb árgaranciával az üdüléshez.
Forrás: dulichso.com